CJI solicită oferte de prețuri pentru servicii de traducere orală

Descriere generală: Centrul pentru Jurnalism Independent  (CJI ) este o organizaţie nonguvernamentală (ONG), necomercială, apolitică, constituită în formă organizatorico-juridică de „instituţie privată”, care acordă asistenţă jurnaliştilor şi instituţiilor media din Republica Moldova.

Serviciu solicitat: CJI solicită oferte de prețuri pentru traducere orală în limbile română-engleză, engleză-română, română-rusă, rusă-română.

Domeniu și terminologie utilizată: mass-media, socio-politic.
Persoanele și/ sau instituțiile selectate vor presta servicii de traducere în cadrul evenimentelor organizate de Centrul pentru Jurnalism Independent , precum training-uri, conferințe, briefing-uri, hackathon media, evenimente publice cu participarea experților străini, etc.  

Perioada: februarie – decembrie 2019. Persoanele și/ sau instituțiile selectate vor efectua traduceri la solicitare, în funcție de activitățile și proiectele desfășurate de CJI .

Cerinţe:

  • Cunoașterea la nivel avansat a limbilor solicitate;
  • Cunoașterea terminologiei în domeniul mass-media, socio-politic:
  • Experiență convingătoare de traducere;
  • La concurs pot participa atât persoane fizice, cât și persoane juridice. 

Oferta va include:

  • CV-ul cu indicarea a două contacte de referință;
  • Certificatul de înregistrare sau licența (în cazul persoanelor juridice);
  • Oferta financiară în MDL impozabili. În cazul persoanelor fizice, prețul indicat va include toate impozitele care urmează a fi reținute (impozitul pe venit, plățile pentru asigurarea medicală, fondul de pensii).

Vă rugăm să completați oferta financiară conform tabelului de mai jos​

Tipul de traducere Preț/zi  
Consecutiv ENG RUS
Simultan    

Criteriile de evaluare a ofertelor: 

  • Experiența candidatului;
  • Oferta financiară.

Data limită de prezentare a ofertelor: 18 ianuarie 2019, ora 18:00. Ofertele vor fi expediate la adresa de e-mail: info@ijc.md.

Vor fi examinate doar ofertele complete care corespund cerințelor prezentate mai sus. Doar candidații selectați vor fi contactați.

Persoana de contact: Veronica Coroi -  Asistentă de programe, Departamentul Instruire și Comunicare. Tel: (373 22) 213652, 227539.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.