hackathon

Anunț repetat | Cerere de oferte de prețuri pentru amenajarea unui studio radio

Nr. ref. 33 din 21.12.2018

Asociația Promo-LEX este o organizație non-guvernamentală, apolitică și nonprofit. Asociația Promo-LEX a fost înregistrată la Ministerul Justiției la 19 iulie 2002 și își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Misiunea Asociației Promo-LEX este de a contribui la dezvoltarea democrației în Republica Moldova, inclusiv în regiunea Transnistreană, prin promovarea și apărarea drepturilor omului, monitorizarea proceselor democratice și consolidarea societății civile.

Contextul anunțului: Asociația Promo-LEX desfășoară în perioada 26 iulie 2016 – 25 iulie 2019 Programul “Democrație, Transparență și Responsabilitate”, susținut financiar de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID), Contract de Grant AID-117-A-16-00002. În cadrul programului Promo-LEX desfășoară de asemenea și Misiunea de observare a Alegerilor Parlamentare din 24 februarie 2019.

Misiunea de Observare este organizată, inclusiv, cu suportul altor donatori precum: Ambasada Marii Britanii în Republica Moldova (Proiectul “Reducerea oportunităților de corupție și susținerea democrației în contextul alegerilor Parlamentare din Moldova”); Fundația Soros Moldova (Proiectul ”Monitorizarea listelor electorale și a litigiilor electorale în alegerile Parlamentare din 24 februarie 2019”) și Consiliul Europei (Proiectul „Susținerea monitorizării alegerilor parlamentare în circumscripțiile electorale și secțiile de votare create peste hotare”).

În cadrul Programului “Democrație, Transparență și Responsabilitate”, Promo-LEX va organiza în parteneriat cu IPNA Teleradio Moldova un ciclu de dezbateri electorale la postul Radio Moldova.

Scopul anunțului este identificarea și selectarea celei mai bune oferte de prețuri pentru amenajarea unui studio radio.

CAIET DE SARCINI (Tabel 1)

Caietul de sarcini pentru amenajarea studioului radio are la bază proiectul de design realizat la comanda Asociației Promo-LEX – vedeți Anexa 1 & Anexa 2.

ATENȚIE:

 • Ofertanții interesați pot prezenta și alte soluții tehnice posibile pentru asigurarea unui spațiu vizual uniform în perimetrul pereților cu geamuri din sticlă (vedeti imaginile spațiului în care va fi amenajat studioul in  Anexa 3).
 • Companiile interesate pot depune oferta pentru unul, câteva sau toate produsele solicitate iar Asociația Promo-LEX își rezervă dreptul de a selecta unul sau mai mulți prestatori, în funcție de termenul de livrare, calitatea și prețul produselor propuse.

Ofertanții interesați vor completa oferta după modelul prezentat în Tabelul 1 de mai jos:

Nr. Denumirea Descrierea Nr. de unități Preț per unitate (TVA 20%) Preț per unitate
( TVA 0%)
Termen de executare
/ livrare
1 Masă (pentru pupitru radio) (900×700, h 750) Mese din MDF melaminat. 2      
2 Masa pentru participanți la dezbateri (700/500 ×600, h 700) Mese din placaj de lemn, placa MDF și sticlă. Atenție – tipul meselor, detaliile tehnice ale acestora și modalitatea de aranjare trebuie să fie ca în proiectul de design din Anexa 1. 10      
3 Carcasa din 5 piese pentru panouri/ banere care vor fi amplasate în spatele meselor pentru participanții la dezbateri (lungime totala 12615×3150 – unghiul 400×4000) cu lumina LED Confecționare – profil metalic, grunt, vopsea,  lumina LED RGB, acumulator (bateria). Detalii tehnice în Anexa 1. 1      
4 Banere pentru carcasa metalică (1350×3150, 1450 x 3150 & 1615 x 3150) Confecționare –baner cu imprimare-340gm. Detalii tehnice în Anexa 1. 5      
5 Scaune pentru participantii la dezbateri Model similar celor din Anexa 2, cu dimensiuni care sa fie potrivite dimensiunilor meselor pentru participanți 10    

Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente și informații:

 • Certificatul de înregistrare al companiei / Licența;
 • Oferta comercială va fi prezentată în formatul de mai sus (vezi Tabel 1) cu indicarea obligatorie a termenilor de executare/livrare. Oferta obligatoriu trebuie să includă prețul cu TVA inclus și la cota TVA 0 (proiectul este scutit de TVA, Promo-LEX va prezenta actele necesare companiilor contractate), oferta va fi prezentată în MDL;
 • Poze/link-uri care ilustrează modelele materialelor propuse și lucrări similare realizate anterior;
 • Minim 2 referințe la beneficiari anteriori (cu date de contact incluse).

Dosarul de aplicare mai trebuie să conțină:

 • Datele de contact ale ofertantului;
 • Numele persoanei de contact;
 • Date bancare;
 • Semnătura persoanei autorizate;
 • Ștampila umedă a ofertantului.

Dosarele de aplicare trebuie prezentate în format electronic și expediate prin e-mail la adresa: tender@promolex.md cu mențiunea „Amenajare studiou Radio”.

Criterii de evaluare a ofertelor:

 • Experiența ofertantului (companiei): prezență pe piață, clienți /referințe;
 • Preț competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preț-calitate;
 • Termenul minim de executare a comenzii (zile calendaristice).

Termenul limită de prezentare a ofertelor: 4 ianuarie 2019, ora 18.00. Dosarele de aplicare incomplete sau care vor fi depuse după termenul limită nu vor fi examinate. *Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.

Pentru informații suplimentare contactați: Nicolae Panfil, Coordonator de Program – GSM: 079381842, e-mail: nicolae.panfil@promolex.md.Organizații vizate: Asociația Promo-LEX |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.