Concurs de tender pentru achiziționarea serviciilor de locațiune a autoturismului

I.P. Clinica Juridică Universitară” anunţă concurs de tender pentru achiziționarea serviciilor de locațiune a autoturismului

I.P. „Clinica Juridică Universitară” din Bălţi, organizaţie nonguvernamentală, apolitică şi necomercială, implementează proiectul „ Alegeri incluzive 2019”, finanțat de către Fundația Est-Europeană, care provin din fondurile de la Uniunea Europeana, reprezentată de către Comisia Europeana, prin intermediul Delegației Uniunii Europene, în cadrul proiectului ”Societatea civilă pentru alegeri incluzive și corecte în Republica Moldova, conform recomandărilor UE și OSCE/ODIHR și angajamentelor internaționale în domeniul drepturilor omului”, proiect cofinanțat de Guvernul Suediei.

În cadrul acestui proiect, I.P. “Clinica Juridică Universitară” anunţă concurs de tender pentru achiziționarea serviciilor de locațiune a autoturismului.

Perioada de contractare: 10.01.2019-10.03.2019

Cerințe

  • Automobil de tip sedan (minim 4 locuri).
  • Anul fabricației minim 2006

Oferta va conține

  • Prețul locațiunii automobilului per zi (minim 8 ore lucrătoare)
  • Copia pașaportului tehnic al automobilului.

Dosarele de aplicare trebuie prezentate în format electronic și expediate la adresa de e-mail clinicabalti@gmail.com, cu mențiunea „locațiune auto”.

 

Termenul limită de prezentare a ofertelor este 04 ianuarie 2018.

Telefon de contact: 0231 52476

Persoana de contact: Barbalat Maria

E-mail: clinicabalti@gmail.com
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.