Termen extins! Fundația Est-Europeană solicită oferte comerciale pentru servicii de transport de persoane

Cadrul general

 Fundaţia Est-Europeană este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, constituită la nivel naţional în conformitate cu legislaţia Republicii Moldova (înregistrată de Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova la data de 03 noiembrie 2009). 
 
Conform planului de activitate al Fundației, pentru anul 2019, sunt planificate o serie evenimente care necesită transportarea persoanelor atât pe teritoriul Republicii Moldova cât și în exterior. Numărul persoanelor transportate poate varia de la 1 la 50 persoane.     
 
Scopul 
 
Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta pentru anul 2019 o companie sau mai multe companii, în dependență de numărul persoanelor necesar a fi transportate,  care va/vor presta servicii transport pasageri pe teritoriul Republicii Moldova cât şi în alte țări, după caz.
 
Sarcina tehnică: 
 
Criterii de selecție a companiei:
 
La selectarea, iar ulterior contractarea companiei pentru anul 2019 în calitate de furnizor de bază al Fundației pentru servicii transport de persoane, se va atrage atenție la următoarele lucruri: 
 
1) Experienţa companiei candidate (prezenţa pe piaţă, clienţi fideli/referinţe);
2) Disponibilitatea șoferilor cu experiență, inclusiv cu cunoştinţe ale regiunilor Moldovei cât şi a ţărilor europene, pentru întreaga perioadă de transportare a pasagerilor;
3) Oferta de preț;
4) Avantaje în cazul semnării unui contract între Fundaţie şi Companie pe termen de un an.
 
Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente:
1) Formularul de Aplicare (anexa nr. 1) completat integral, cu semnătura și amprenta ștampilei;
2) Copia de pe certificatul de înregistrare;
3) Copia de pe licența de transport de persoane;
 
Formularul pentru cererea de ofertă o puteti accesa aici:
 
Atenție! Termen extins! Data limită de depunere a ofertelor comerciale este: 21 decembrie 2018, inclusiv.
 
Oferta comercială cu menţiunea – Ofertă servicii transport de persoane - se va expedia prin poşta electronică concurs@eef.md sau se va depune personal la sediul Fundaţiei: str. 31 august 1989, nr. 98, etaj 3, Chişinău
 
Pentru întrebări: Oxana Zanoga, analist financiar, pe adresa e-mail: oxana.zanoga@eef.md sau la numărul de telefon: 022 23 53 43 x 122.
 
Despre Fundaţia Est-Europeană
 
Fundația Est-Europeană sprijină consolidarea democraţiei şi contribuie la dezvoltarea durabilă a societăţii moldoveneşti prin intermediul programelor educaţionale, asistenţei tehnice şi programelor de granturi care promovează dezvoltarea societăţii civile, consolidează buna guvernare şi mass-media şi contribuie la prosperitatea economică.
 
Fundaţia Est-Europeană îşi concentrează activităţile în trei domenii prioritare: Dezvoltare Economică, Promovarea Bunei Guvernări şi Acţiuni Sociale. În realizarea obiectivelor sale, FEE respectă principiile de egalitate şi nediscriminare.
Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Fundatia Est-Europeană |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.