AO „Centrul Regional de Dezvoltare Durabilă” anunță licitația publică în cadrul Proiectului „Implicarea civică pentru un mediu sănătos în municipiul Ungheni”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Licitație publică Dosar Nr. 3: Proiect MDA/SGP/OP5/Y7/CORE/CC/2018/15 „Implicarea civică pentru un mediu sănătos în municipiul Ungheni”, finanțat de Facilitatea Globală de Mediu

AO „Centrul Regional de Dezvoltare Durabilă” anunță licitația publică pentru procurarea echipamentului tehnic/materiale pentru stația fotovoltaică (3,3 KW/12 panouri 275 W) și a materialelor pentru amenajarea spațiilor verzi în curtea blocurilor de locuințe situate pe str. Porumbescu 3, 5, 7 din municipiul Ungheni.

Invitația de participare, particularitățile licitației, instrucțiunile pentru ofertanți, lista cerințelor și formularele de licitație returnabile sunt disponibile pe paginile web www.crdd.md și www.ungheni.md.

Data limită pentru depunerea ofertelor este: 04 ianuarie 2019, ora 17:00 la adresele de e-mail crdd_ungheni@yahoo.com și lilitincu@yahoo.com sau la adresa mun. Ungheni, str. Națională 7, bir. 502.

Informaţiile adiţionale posibile sau clarificările/întrebările vor fi publicate pe pagina web www.crdd.md

 

Pentru informaţii suplimentare:

Telefon: (+373) 236 2 36 68, 236 2 74 39

E-mail: crdd_ungheni@yahoo.com

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Facilitatea Globala de Mediu (GEF) |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.