AO ”Concordia.Proiecte sociale” prelungește termenul solicitării de oferte pentru identificarea și selectarea serviciilor de instruire în domeniul teatrului social pe parcursul anului 2019

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Asociația Obștească  „Concordia. Proiecte Sociale” în cadrul proiectului „Sprijinirea și abilitarea tinerilor aflați în circumstanțe dificile întru dezvoltarea abilităților pentru o viață independentă și angajare în câmpul muncii” finanțat de către Rotary Club GRAZ-SCHLOSSBERG solicită oferte de prețuri pentru identificarea și selectarea serviciilor de instruire în domeniul teatrului social pe parcursul anului 2019.

Scopul general al anunțului: este identificarea și selectarea celei mai bune oferte de prețuri pentru serviciile de instruire în conceperea, producerea și realizarea performanțelor teatrale sociale efective/acte privind incluziunea socială, diversitatea și toleranța. Durata cursului de instruire este de 7-10 zile.

Obiectivele selecției:

  • Dezvoltarea pachetului de formare a teatrului social: curriculum, manualul, metodologia (trainerul va folosi metoda de intervenție psiho-socială care se numește Teatrul Asupriților/// Theatre of the Opressed );
  • Instruirea unui grup de 10-12 tineri care vor acționa drept catalizatori în mediul lor;
  • Prezentarea publică a unui spectacol, cu implicarea tinerilor selectați.

Competențe necesare:

Candidatul/a trebuie să aibă o formare academică relevantă, preferabil în științele sociale, cu o experiență minimă de 5 ani în domeniul teatrului social și în dezvoltarea programelor de formare.

 Criterii de selecție:

  • Minim 5 ani de experiență în domeniul teatrului social;
  • Experiență în formarea profesională a adolescenților;
  • Fluență în limba română; cunoașterea limbii engleze va constitui un avantaj;

Conținutul dosarului de participare la concurs:

  • CV-ul actualizat;
  • Propunere tehnică cu concept metodologic scurt;
  • Oferta financiară/ pentru o zi de instruire;
  • Documente/link-uri care certifică experiența în domeniu teatrului social.

Modul de prezentare a dosarului

Dosarul va fi depus în limba română, în format electronic la adresa anatol.donu@concordia.md, cu atașarea setului de documente solicitat, scanat. Dosarele trimise după termenul limită nu vor fi luate în considerație.

Termenul limită de depunere a dosarelor a fost prelungit până la: 26 decembrie 2018, ora 18.00.

Relații de contact din cadrul organizației: Anatol Donu, Coordonator de proiecte, 062 173 807.

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Concordia |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.