hackathon

Internews în Moldova lansează cerere de oferte comerciale: Campanie de informare în transportul public

În perioada Ianuarie – Septembrie 2019, Reprezentanța Corporației „Internews Network” în Republica Moldova va desfășura o campanie de informare și educație mediatică pentru comunitățile și regiunile din țară (excluzând mun. Chișinău).

Scopul cererii de ofertă: Contractarea unei agenții/companii de publicitate și/sau comunicare ce va oferi servicii de promovare prin intermediul mijloacelor de transport public. Companiile specializate urmează să adapteze, printeze și să publice postere informative și infografice cu mesaje de educație mediatică. Întreg conținutul campaniei va fi coordonat cu Internews.

În acest context, Internews în Moldova invită companiile specializate și cu experiență să prezinte ofertele comerciale.

Calificări necesare:

  • Companie înregistrată în Republica Moldova, cu minim 3 ani de experiență;
  • Reputație profesională și experiență de colaborare cu USAID sau alte organizații internaționale;
  • Posibilitatea de a adapta, tipări și distribui afișe cu infografice, precum și de a monitoriza, și asigura mentenanța posterelor în unitățile de transport (autobuze, microbuze, troleibuze, taxi) pe teritoriul Republicii Moldova, excluzând municipiul Chișinău;
  • Posibilitatea de a amplasa postere pe partea din spate a scaunelor din autobuze și microbuze (și de a le încleia pe geamurile transportului public);
  • Încheierea contractelor pe termen lung cu companiile de transport din țară și cu instituțiile afiliate și alte organizații relevante;
  • Crearea și implementarea mecanismului de evaluare și monitorizare a proceselor, astfel încât să fie posibilă raportarea către Internews a datelor privind numărul aproximativ de pasageri expuși campaniei de informare.

 

Descrierea serviciilor furnizate trebuie prezentată conform tabelului:

Descriere

Unitate de măsură

Numărul de unități

Costul

 (MDL)

Cost total (MDL) fără TVA

Numai Rural !

Microbuz

Unități / lună

100

 

 

Opțional:

Troleibuz

Unități / lună

30

 

 

Autobuz

Unități / lună

30

 

 

Taxi

Unități / lună

20

 

 

Oferta comercială trebuie să conțină o copie a certificatului de înregistrare/licenței, datele de contact și datele bancare ale companiei.

Procedura de transmitere a ofertei: Dosarul cu oferte va fi expediat la următoarea adresă de e-mail: mbors@internews.org

Pentru detalii, contactați-ne la numărul de telefon +373 60500570.

Termenul de valabilitate al ofertelor trebuie să fie de cel puțin 60 zile.

Data limită pentru acceptarea ofertelor: 7 Decembrie 2018.

Oferta trebuie să indice prețurile în MDL fără TVA.

Proiectul MEDIA-M cade sub incidența tratatelor internaționale pentru aplicarea scutirilor la impozitul pe venit, accize, taxe vamale, precum și aplicarea cotei zero a TVA pentru mărfurile și serviciile destinate acestora (publicat în Monitorul Oficial, Hotărârea Guvernului Nr. 246 din 08.04.2010 - Anexa 1).

Campania de informare este organizată în cadrul proiectului "Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova" (MEDIA-M), implementat de Internews cu sprijinul financiar al USAID.

 
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.