hackathon

Concurs pentru selectarea serviciilor de gazduire eveniment si cazare participanti

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Fundația Est-Europeană anunță termeni de referință pentru selectarea unui prestator de servicii găzduire eveniment și cazare participanți

 

Concurs de selectare a companiei pentru prestarea serviciilor de cazare și găzduire a unui grup de persoane care vor fi instruite în domeniul activismului civic

Criterii de selectare:

Pentru identificarea companiei specializate în prestarea serviciilor găzduire evenimente se va atrage atenţie la următoarele lucruri: 

- disponibilitatea prestării serviciilor solicitate în sarcina tehnică;

- oferta de preţ la serviciile prestate (de prezentat preţul pentru fiecare component în parte);

- condiţiile de plată;

Companiile interesate vor prezenta dosarul de aplicare care va conţine în mod obligatoriu următoarele documente:

- profilul companiei şi lista de clienţi + descrierea condiţiilor de colaborare;

- descrierea serviciilor conform sarcinii tehnice;

- oferta de preţ la serviciile solicitate, va fi indicat preţul cu TVA cota 0.

Atenție! Termenii de referință cu toate detaliile privind organizarea concursului îi găsiți aici Termeni de Referință

Notă: Evenimentul este organizat de către Fundația Est-Europeană în cadrul Proiectului "Inițiativa comună pentru oportunități egale", implementat în parteneriat cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Guvernul Suediei. Conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 246 din 8 aprilie 2010 ”Cu privire la modul de aplicare a cotei zero TVA la livrările de mărfuri, servicii efectuate pe teritoriul țării și de acordare a facilităților fiscale și vamale pentru proiectele de asistență tehnică și investiționale în derulare, care cad sub incidența tratatelor internaționale la care Republica Moldova este parte”, subiecții impozabili livrează pe teritoriul republicii mărfuri și servicii instituțiilor partenere și beneficiarilor proiectelor la cota zero a TVA. 

Termenul limită de depunere a ofertelor este: 05 noiembrie, ora 12:00. 

Oferta comercială cu menţiunea – Concurs companie servicii găzduire eveniment, în linia de subiect - se va expedia prin poşta electronică concurs@eef.md sau se va depune personal la sediul Fundaţiei: str. 31 august 1989, nr. 98, etaj 3, Chişinău, Moldova.

Pentru întrebări rugăm să scrieți la adresa de mail info@eef.md sau la nr de telefon 022 23 5343.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.