Concurs pentru selectarea locaţiei pentru desfășurarea Şcolii de Toamnă eTwinning Plus

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Fundația Est-Europeană în cooperare cu Ministerul Educației, cu suportul financiar al Comisiei Europene, Guvernului Suediei implementează Programul eTwinning Plus Moldova. Programul eTwinning este parte a Programului Erasmus + al Comisiei Europene și se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar.

În cadrul acestui proiect, Fundația Est-Europeană planifică organizarea Şcolii de toamnă eTwinning Plus în data de   10 noiembrie 2018.

Scopul solicitării:

Scopul cererii de ofertă este de a identifica o companie ce va oferi servicii după cum urmează în sarcina tehnică (vedeți mai jos în Termenii de Referință din fișierul atașat).

Cerinţe faţă de oferta financiară:

Oferta de preț, exclusiv TVA - separat pentru toate serviciile solicitate, inclusiv indicarea sumei totale în valută națională. În cazul serviciilor de alimentare şi câteva versiuni de meniu propuse.

Atenție: Mai jos puteți accesa Termenii de Referință.

http://eef.md/index.php?pag=news&id=1026&rid=1341&l=ro 

Aplicația va include:

  • Certificatul de înregistrare al companiei;
  • oferta financiară exclusiv TVA pentru  serviciile solicitate în sarcina tehnică;
  • 2 versiuni de meniu;

Prezentarea ofertei:

Oferta va fi prezentată, în limba română/engleză până la data de 25 octombrie 2018, ora 17:00 sub următoarea formă:

  • FORMAT ELECTRONIC: Oferta în format electronic va fi expediată la următoarea adresă de e-mail: concurs@eef.md cu mențiunea: Locație Scoala de Toamna eTwinning;
  • FORMAT TIPĂRIT: Dosarul complet se va prezenta la următoarea adresă: str. 31 august 1989, nr. 98, et. 3, Chişinău, MD-2004.

Pe ofertă/plic se va indica următoarea informaţie:

Denumirea proiectului: eTwinning Plus

De la: Numele ofertantului, semnătura directorului şi/sau amprenta ştampilei pe ofertă sau verso-ul plicului;

Denumirea concursului: Locație Scoala de Toamna eTwinning;

Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi: la numerele de telefon 0 800 10 801 sau la adresa e-mail: concurs@eef.md.

Nota: Doar companiile selectate vor fi contactate.Organizații vizate: Fundatia Est-Europeană |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.