hackathon

CPR Moldova solicită oferte pentru prestarea serviciilor de cazare/alimentare/închiriere sală de instruire

Cerere de ofertă

În vederea organizării unui seminar de instruire în perioada 2-4 noiembrie 2018, în regiunea centru a Republicii Moldova, Vă rugăm să ne prezentați oferta Dvs cu privire la prestarea serviciilor de deservire - cazare, sală de instruire, alimentare - pentru un număr de 30 persoane.

Vă rugăm să specificați separat, în cadrul ofertei:

  1. Costul de cazare/persoană (cameră single/cameră dublă);
  2. Costul pentru alimentare/persoană (alimentarea va include micul dejun, prânzul, cina și două pauze de cafea/zi).    

Vă rugăm să indicați informații despre disponibilitatea de spațiu pentru desfășurarea seminarului de instruire și a echipamentului aferent (proiector, flip chart) și accesibilitatea spațiilor pentru persoane cu dizabilități. Oferta va conține fișiere media (foto și/sau video) sau link-uri către pagini on-line.

Oferta câștigătoare va fi desemnată în baza celui mai bun raport calitate/preț.  

Propunerile de oferte vor fi expediate până pe 19 octombrie, ora 18.00 pe adresa electronică cprmoldova@gmail.com. Pentru precizări, ne puteți contacta la numărul de telefon (+373) 68144302. Rezultatele analizării ofertelor Vă va fi comunicat individual luni, 22 octombrie.

 Organizații vizate: Centrul de Politici si Reforme (CPR) |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.