Selectarea serviciilor de organizare a 13 evenimente de o zi (logistica), în municipiul Edinet

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Titlul proiectului“Edineț - Pol de creștere economică în regiunea de Nord a Republicii Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană, în cadrul Inițiativei Primarii pentru Creștere Economică (M4EG), Republica Moldova și implementat de Primăria municipiului Edineț în parteneriat cu Asociația Obștească Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. 

Locul: mun. Edineț, Republica Moldova

Referința concursului: Logistica evenimente LB: 5.7.1, 5.7.3, 5.11/2018

Asociația Obștească „Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată”, anunță concursul de selectare a unui prestator de servicii organizare evenimente, ce detine local/spatiu de catering in mun. Edinet, pentru organizarea a 13 evenimente (5 treninguri, 2 mese rotunde, 6 întâlniri/networking Meetings). Fiecare eveniment, va fi de o zi, pentru 15-20 persoane, în mun. Edineț.

Serviciile de organizare a evenimentelor vor include:

  • organizare coffee break/servicii catering: pentru 15-20 persoane;
  • imprimare materiale (A4, color si alb negru);
  • transport participanți la training la o distanta de maxim 30 km intr-o directie;
  • arenda echipamente pentru training (laptop, flipchart, proiector, inclusiv ecran)

Cei interesați să participe, pot depune oferta cu pretul per unitate, electronic, la adresa de e-mail: m4eg.edinet@gmail.com, cu subiectul ” Logistica evenimente LB: 5.7.1, 5.7.3, 5.11/2018” sau pe suport de hârtie la adresa: str. Columna 72/3, of 1. Mun. Chișinău, RM.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 16 octombrie 2018, ora 17.00. Ofertele depuse după termenul limită vor fi respinse.

Date de contact:

Adresa electronică: m4eg.edinet@gmail.com,

 Tel. (+373) 78 945 113,

Persoana de contact: Nicolaev Maria, asistent de proiect.

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.