hackathon

Tender de procurarea echipamentului pentru A.O. Asociația Internațională a Păstrătorilor Râului Eco-TIRAS

Prin prezenta A.O. Asociația Internațională a Păstrătorilor Râului Eco-TIRAS solicită  prezentarea ofertelor pentru produsele vizate. 

 Rugăm prezentarea ofertelor pentru fiecare unitate în dolari SUA cu TVA „0”. Plățile vor fi efectuate în lei, conform cursului Băncii Naționale în ziua plății:

Caiac – “Neris Alu-3” Standard - 6

Vâslă – „TNP” 2 sectii - 18

Cort – „Scout Pinguin” 10

Vestă de salvare – „Easy” - 20

În cazul câștigului prezentului tender, cererea trebuie executată timp de 20 de zile calendaristice, din momentul achitării produselor.

Ofertele în scris, cu prețurile propuse, trebuie să fie prezentate până la data de 1 noiembrie 2018 pe adresa: Eco-TIRAS, Str. Teatrala 11A, Chișinău 2012. Tel. 022 225615.

 Modalitatea de evaluare: corespunderea întocmai cu condițiile și cerințele obligatorii și cel mai mic preț. Întrebările Vă rugăm să expediaţi ofertele pe adresa electronică ilyatrom@mail.ru  până pe data de 30 octombrie, 2018, ora 17.00. Pentru mai multe informații, apelați la nr. de telefon 0691 21726.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.