Proiectul de Competitivitate din Moldova - RFQ-2018-065 - Prestarea serviciilor de construcție, finisare și instalarea rețelelor pentru Hub-ul Creativ

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Proiectul de Competitivitate din Moldova (aici „Proiect” sau „Proiectul de Competitivitate”), finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și de Guvernul Suediei și implementat de către Reprezentanța din Moldova a Corporației Chemonics International Inc. (Chemonics) are scopul de a susține sporirea capacității locale, spiritul antreprenorial, legăturile de piață, competitivitatea, inovația și creșterea în industriile cheie pentru Proiect - vinicolă și turism, tehnologii informaționale și a comunicațiilor (TIC), ingineria de precizie, servicii creative și industria ușoară.

Unul din obiectivele Proiectului este dezvoltarea economica și a competitivității în Moldova prin dezvoltarea capacităților de creație, a forței de munca, și antreprenorialului. In acest sens, Proiectul susține dezvoltarea unui Centru Creativ (Creative Hub), spațiu dedicat dezvoltării abilitaților creative. Creative Hub vine să ofere un spațiu fizic și utilaj în cadrul Academiei de Arte din Moldova pentru creatori specializați în a aplica teoria în practica. Astfel, Centrul oferind oportunitatea de dezvoltare a unei platforme de învățare alternativă pentru crearea noilor companii pe piață prin prisma programelor alternative.

Centrul Creativ va fi localizat în Facultatea de Arte a Academiei de Arte din Moldova (Chișinău, str. 31 August 1989, nr. 137). Aripa stângă (etaj 1 si subsol) din cadrul Facultății de Arte, au nevoie de lucrări de construcție si renovare, finisare și instalare de rețele. Ofertanții vor trebui să își dezvolte ofertele în conformitate cu Anexa 1, Proiect Tehnic.

Până în prezent, unele dintre lucrările de renovare, construcție, finisare și instalare de rețele au fost finalizate, în timp ce alte lucrări încă rămân să fie finalizate. În urma vizitei obligatorii la șantier, ofertanții vor efectua o comparație și / sau o analiză a șantierului și a Anexei 1 pentru a determina care lucrări urmează să fie finalizate; pentru aceste lucrări care urmează a fi finalizate, ofertanții vor prezenta oferte.

 Număr RFQ:       RFQ-2018-065

Data emiterii:    11 iulie, 2018

Data limită de prezentare a Ofertelor: 20 iulie, 2018, 17:00 ora locală Chișinău

Vizita obligatorie la șantier: Toți ofertanții trebuie să efectueze cel puțin o vizită la șantier însoțită de reprezentantul Proiectului, Mihai Litvinciuc. Vă rugăm să-l contactati pe Dl. Litvinciuc pentru a coordona vizita - tel: 069-991-240 (mlitvinciuc@chemonics.md).

Descriere scurta: Prestarea serviciilor de construcție, finisare și instalarea rețelelor pentru Hub-ului Creativ (aripa stângă) localizat în cadrul Facultății de Arte Plastice din cadrul Academiei de Arte din Moldova.

Persoana de Contact: Ecaterina Culev, Specialist în Achiziții (eculev@chemonics.md)

 

Mai multe detalii le puteți găsi aici - https://drive.google.com/drive/folders/1tXNRcgrJapU2SPKqCzVuH_YdnpM6C8su?usp=sharingOrganizații vizate: Chemonics |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.