AO ”AVE Copiii” anunţă concurs de oferte de preţuri pentru servicii de catering

Ajută-ne să distribuim acest articol:

AO Asociaţia pentru Abilitarea Copilului şi Familiei ”AVE COPIII” în cadrul proiectului „Asistență socială și medicală pentru refugiați și solicitanți de azil în Moldova”* susținut de Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR) anunţă concurs de oferte de preţuri pentru servicii de catering.

Căutăm o companie care va presta servicii de catering în municipiile Chişinău, Bălți, Cahul, pentru deservirea participanţilor la evenimentele organizate în perioada 1 august-31 decembrie 2018.

Solicităm livrarea prânzului la adresa desfăşurării evenimentului pentru un număr de persoane, care va fi stabilit în prealabil.

Oferta va include

  • Preţul prânzului pentru 1 persoană
  • Alte cheltuieli dacă există.

Condiții față de ofertanți

  1. Disponibilitatea de a opera tranzacții prin transfer;
  2. Disponibilitatea de a oferi servicii în zilele de sâmbătă şi duminică.

Termeni limită și alte condiții

Termenul limită de prezentare a ofertelor este 25 iulie 2018, ora 17.00 (ora locală). Ofertele depuse după termen și cele incomplete nu vor fi examinate.

*Proiectul este inclus în lista proiectelor de asistenţă tehnică în derulare pentru care se aplica cota 0 (zero) TVA. AO AVE Copiii va oferi documentele ce confirmă scutirea.

Ofertele vor fi prezentate în format electronic la adresa office@avecopiii.md cu mențiunea, „Ofertă de prețuri pentru servicii de catering”.

AVE Copiii își rezervă dreptul de a solicita concretizări sau de a respinge propunerile fără a da explicații ofertanților.

Persoana de contact: Veronica DRAGAN – tel.: 0 69 245 877.

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.