Anunț tender procurare microbus

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Asociația Obștească „Moldova AID”, în cadrul proiectului „Dezvoltarea serviciilor mobile de recuperare și reabilitare complexă pentru copii și tineri pentru dizabilități din mediul rural”, contract de grant nr. 616, anunță concurs pentru procurarea microbuzului cu capacitatea 6-9 locuri, similar cu Volkswagen T-4, T-5 sau Mercedes Vito, Vento, anul fabricării începând cu 2004. Caietul de sarcini cu cerințe detaliate și condiții de participare poate fi solicitat la e-mail: director.moldovaaid@gmail.com sau la nr. de telefon 069045514.

La tender pot să participe atât persoane fizice cât și juridice.

Ofertele se vor depune până pe data de 25.05.2018 ora 10.00 la adresa poștală 5600 or. Râșcani str. Luceafărul, 26 sau în forma electronică la adresa e-mail: director.moldovaaid@gmail.com. Informații la tel. 069045514.

Acest proiect este realizat de Asociația Obștească „Moldova AID” cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.

                                            

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.