Anunt cerere de oferte expert amenajare teritoriu

Ajută-ne să distribuim acest articol:

ADA

 

 

 

Societatea Ecologică „BIOTICA” anunţă concurs în cadrul proiectului „Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvotlarea instituțională în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos”” finanţat de către Agenţia Austriacă pentru Dezvoltare de selectare a unui expert în domeniul amenajării teritoriului ce va pregăti descrierea terenurilor din Zona Ramsar, inclusiv explicaţia terenurilor după categoria de destinaţie şi modul de folosinţă. Termenul de executare a serviciilor este aprilie 2018 - noiembrie 2019.

Sarcina tehnică poate fi găsită pe www.biotica.moldova.org sau la sediul organizaţiei.

Termenul limită de depunere a ofertelor, inclusiv celor financiare, cu mențiunea ”expert amenajare teritoriu” este 20 aprilie 2018, ora 16:00.  Ofertele  se vor expedia prin poşta electronică  biotica.md@gmail.com, prin fax - (022) 495625 sau se vor depune personal la sediul ONG-ului, pe str. N. Dimo 17/4, of.22, Chişinău. Persoana de contact – Gabriel Mărgineanu, tel. (022) 498837.

Proiectul „Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvotlarea instituțională în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos””  este implementat de consortiul format din SE BIOTICA si AO EcoContact și finanţat de către Agenţia Austriacă pentru DezvoltareOrganizații vizate: Austrian Development Agency | EcoContact | BIOTICA |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.