Concurs de selectare a unui expert în vederea elaborării unui studiu de baseline

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Centrul CONTACT anunță un concurs de selectare a unui expert (ă) în vederea elaborării unui studiu de baseline în cadrul proiectului „Sporirea transparenţei administraţiei publice locale în Republica Moldova prin implementarea politicilor participative” finanţat de Fondul pentru Democraţie al Naţiunilor Unite (UNDEF).

La concurs sunt invitați experți sau echipe de experți, care vor participa la elaborarea studiului de baseline, în conformitate cu Termenii de referință anexați. 

Oferta tehnică va include:

  • Un sumar al metodologiei propuse

  • CV-ul actualizat cu indicarea experienţei anterioare similare şi a 3 persoane care pot confirma calificarea descrisă în CV.

Oferta financiară:

  • Bugetul va fi prezentat în lei moldoveneşti (MDL).

  • Oferta financiară nu trebuie să includă cheltuieli de transport.

  • Costurile trebuie sa includă toate impozitele aferente.

Modalitatea de expediere a ofertelor

Pentru a participa la concurs persoanele interesate urmează să prezinte oferta tehnică şi financiară în format electronic la adresa de email: lilia.porumb2017@gmail.com cu subiectul „Expert Studiu baseline”.

Termenul limită de prezentare a ofertelor la concurs – 22 aprilie, ora 23:59.

Pentru informaţii suplimentare, ne puteți contacta la tel.: 022 233948, 233947 sau 068386664, lilia.porumb2017@gmail.com. Persoana de contact – Lilia Porumb, coordonator de proiect.

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.