Anunt tender lucrari împădurire

Ajută-ne să distribuim acest articol:

ADA

 

 

Cerere de  oferte

Societatea Ecologică „BIOTICA” anunţă concurs în cadrul proiectului „Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvotlarea instituțională în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos”” finanţat de către Agenţia Austriacă pentru Dezvoltare de selectare a unui agent economic pentru lucrări de plantare a vegetaţiei forestiere pe terenurile primăriei s. Popeasca (r. Ștefan-Vodă) pe o suprafaţă de cca. 15 ha. conform sarcinii tehnice şi schemelor tehnologice elaborate. Termenul de executare a lucrărilor este aprilie 2018 - noiembrie 2019.

Cerințe: agent economic cu experiență în plantarea culturilor agricole/silvice, ce posedă specialiști în domeniul silviculturii și echipament necesar pentru efectuarea lucrărilor de plantare.

Sarcina tehnică şi cerinţele faţă de companie pot fi găsite pe www.biotica.moldova.org sau la sediul organizaţiei.

Termenul limită de depunere a ofertelor, inclusiv celor financiare, cu mențiunea ”lucrări de împădurire Popeasca” este 17 aprilie 2018, ora 16:00.  Ofertele  se vor expedia prin poşta electronică  <biotica.md@gmail.com>;, prin fax - (022) 495625 sau se vor depune personal la sediul ONG-ului, pe str. N. Dimo 17/4, of.22, Chişinău. Persoana de contact – Gabriel Mărgineanu, tel. (022) 498837.

Proiectul „Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvotlarea instituțională în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos”” este implementat de consortiul format din SE BIOTICA si AO EcoContact. Organizații vizate: Austrian Development Agency | EcoContact | BIOTICA |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.