Selectarea prestatorului de servicii IT pentru proiectarea și administrarea paginii web a Parcului Industrial Edineț

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Anunț

Selectarea prestatorului de servicii IT pentru proiectarea și  administrarea  paginii web a Parcului Industrial Edineț

Țara: Republica Moldova

Proiect: „Edineț-Pol de creștere economică în regiunea de Nord a Moldovei”, implementat de către Primăria mun. Edineț în parteneriat cu AO Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată (CDCI) și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, finanțat cu suportul UE, în cadrul inițiativei” Primarii pentru Creștere Economică” (M4EG).

Referința publicației: Act. 2.2.2-01/2018   

Titlu contractului: Servicii pentru proiectarea și administrarea paginii web a Parcului Industrial Edineț.

Achizitor: AO Centrul de Dezvoltare Comunitara Integrata, mun. Chișinău, Republica Moldova

AO Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată (CDCI), anunță un concurs de selectare a unui prestator de servicii IT  pentru elaborarea paginii web a Parcului Industrial Edineț, în conformitate cu ultimele tendințe tehnologice și de design, care vor oferi facilități avansate în prezentarea eficientă a informației către utilizatorilor paginii web. Prestatorul va asigura, inclusiv servicii de garanție, mentenanță și suport pe toata perioada de implementare a  proiectului, după finalizarea și lansarea produsului.

Cei interesați să participe la licitație, pot solicita caietul de sarcini la:

  • Adresa electronică: m4eg.edinet@gmail.com;
  • Tel : (+373) 78 945 113,
  • Persoana de contact: Nicolaev Maria, asistent de proiect.

Oferta tehnică și financiară vor fi transmise electronic la adresa: m4eg.edinet@gmail.com, cu subiectul: „Oferta [numele companiei]: servicii IT pentru proiectarea paginii web a PI Edineț.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 26 martie 2018, ora 18.00.  Ofertele depuse după termenul limită vor fi respinse.

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.