Fundația Est-Europeană anunţă concurs pentru selectarea companiei pentru achiziţionarea unui echipament multifuncţional Xerox WorkCentre 7830i Color

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Cadrul general

Fundaţia Est-Europeană este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, constituită la nivel naţional în conformitate cu legislaţia Republicii Moldova. Fundaţia Est-Europeană (FEE) este cea de-a cincea organizaţie naţională din cadrul Reţelei ”Fundaţiei Eurasia”, fiind organizaţia succesoare a Fundaţiei Eurasia în Moldova. Fondatorul unic al Fundaţiei este organizaţia non-profit ”Fundaţia Eurasia”, Washington, D.C. (SUA).

Pentru facilitarea implementării proiectelor sale, cât şi pentru crearea unei cadru logistic mai rentabil si eficient, Fundaţia Est-Europeană anunţă un concurs public de selectare a unei companii pentru procurarea unui echipament Xerox WorkCentre 7830i Color. Achiziționarea dispozitivului este realizată pentru realizarea activităților Fundației finanțate de Guvernul Suediei și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei.

 Scopul concursului

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru achiziționarea echipamentului multifuncțional Xerox WorkCentre 7830i Color.

Echipament solicitat:

  1. Xerox WorkCentre 7830i Color (copiator/imprimanta/scanner/fax)
  2. Envelope Tray pentru Xerox WorkCentre 7830i Color

 

Criterii de selecţie a companiei:

  1. Experienţa companiei candidate (prezenţa pe piaţă, clienţi fideli/referinţe);
  2. Existenţa pe lângă companie a centrului specializat în deservirea tehnică a echipamentului  comercializat;
  3. Termenul şi condițiile garanției, inclusiv condițiile deservirii post-vânzare;
  4. Preţ competitiv;

 Prezentarea şi examinarea ofertelor:

 Pentru ca ofertele să fie examinate acestea vor include în mod obligatoriu următoarele:

-       oferta comercială cu prețul echipamentului, inclusiv cu prețurile pentru consumabile;

-       descrierea dacă compania corespunde criteriilor de selecţie prezentate mai sus;

-       descrierea companiei şi alte documente (certificatul de înregistrare, alte acte care atestă capacitatea companiei de a importa oficial acest echipament), care demonstrează experiența şi calificările necesare pentru îndeplinirea cerinţelor expuse în această cerere de ofertă.

 Termenul limită de depunere a ofertelor este: 17 octombrie 2016, orele 17:00.

Dosarul de aplicare cu menţiunea – Concurs public “Xerox 7830i Color” - se va expedia prin poștă electronica la adresa concurs@eef.md . Alternativ, oferta poate fi depusă personal sau se va expedia prin poștă la adresa Fundației Est-Europene: str. 31 august 1989, nr. 98, etaj 3, MD-2004 Chișinău.

 Pentru întrebări: Viorel Frunză, Specialist TI, pe adresa e-mail: viorel.frunza@eef.md sau la numărul de telefon: 022 23 53 43, ext. 121

 

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.