hackathon

Invitație pentru companiile publice sau private sa aplice în cadrul Programului de Provocări Inovaționale în Moldova pentru Instituirea Centrului de Instruire a Operatorilor în centralele termice pe biomasă

UNDP Moldova/Proiectul Energie și Biomasă în Moldova invită companiile publice sau private să aplice în cadrul Programului de Provocări Inovaționale în Moldova pentru Instituirea Centrului de Instruire a Operatorilor în centralele termice pe biocombustibili solizi și a centralelor termice combinate.

Scopul acestui concurs este selectarea unui partener național care ar asigura instituirea primului Centrului de Intruire a Operatorilor în centralele termice pe bicombustibili solizi și a centralelor termice combinate. Scopul Centrului este de a oferi instruire continuă și calificată a personalului care deservește și menține funcționalitatea sistemelor de încălzire pe biomasă. Costurile pentru serviciile de instruire vor fi acoperite de APL sau instituțiile publice locale. Oferta de preț pentru serviciile de instruire trebuie să țină cont de acest aspect sensibil.

Termenul limită de depunere a dosarului pentru participarea la concurs este de 14 octombrie 2016, ora 17:00. Pentru a participa la concurs, instituțiile publice sau private  trebuie să prezinte următoarele:

  • Formularul de aplicare - completată în una din limbile română sau engleză. Formularele completate de mână nu vor fi acceptate;
  • Copia Certificatului de înregistrare și CV-ul instituției care aplică.

Preliminar, Proiectul Energie și Biomasă în parteneriat cu Agenția pentru Eficiență Energetică în Moldova, va organiza o sesiune de informare prin ”Întrebări și răspunsuri” la care va fi prezentată detaliat toată informaţia privind procedura de participare și modalitatea de completare a dosarului. Sesiunea de informare va avea loc pe 26 Septembrie 2016, în Sala de Conferință al Centrului de Business Le Roi, et. 3, str. Sfatul Țării 29,  orele 10.00. Prezentarea este destinată instituțiilor publice sau private care manifestă interes pentru participarea la concurs.

Vă rugăm să confirmați prezența Dvs. printr-o scrisoare la nr. de fax 0 22 83 99 83 sau  prin poșta electronica mihail.maciuca@undp.org cu indicarea numelui persoanei care va participa la eveniment.

Informații suplimentare despre proiect pot fi solicitate la telefonul  068311778 și e-mailul lina.acalugaritei@undp.org

Proiectul Energie și Biomasă în Moldova este un proiect finanțat de Uniunea Europeană. Acesta este implementat de către Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) Moldova, în perioada 2015-2017, cu un buget total al proiectului de 9,41 milioane Euro.

Pentru procedura de aplicare accesați: http://www.undp.md/tenders/tnddetails2/1308

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.