hackathon

Solicitarea de oferte interpret/ă – muzică ușoară

Asociaţia pentru Cooperare şi Comunicare Democratică “DIALOG” anunţă concurs de selectare a ofertelor pentru concertul de Ziua Europei în cadrul proiectului “Integrarea europeană înseamnă ACȚIUNE”, cu suportul Fundaţiei Est-Europene și din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

În cadrul proiectului va fi organizat un concert de Ziua Europei la data de 10 mai 2016, care va avea loc în orașul Cahul, și avem nevoie de interpreți de muzică ușoară, care vor evolua cu un program de 1 oră..        

 

Termen limită pentru prezentarea ofertelor este 8 mai 2016.

Ofertele de preţ trebuie să fie calculate cuTVA. Oferta financiară se prezintă în lei MD.

Oferta se expediază la adresa de e-mail a ACCD « DIALOG » :

dialog.cahul@gmail.com

Termen de executare: 10 mai 2016.

Pentru întrebări suplimentare vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa:

olga_dandish@yahoo.com Olga Dandis - ACCD DIALOG Cahul

Activităţile sunt realizate de Asociaţia pentru Cooperare şi Comunicare Democratică „DIALOG” din Cahul cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.