Orange Digital Center: Înscrie-te în programul gratuit Antreprenoriat de la Zero și lansează prima ta afacereIntroduceti descrierea imaginii

Cu Orange Digital Center, visul tău de a avea propria afacere poate deveni realitate. 

Prin programul Antreprenoriat de la Zero, timp de 7 săptămâni, 50 viitori antreprenori cu vârsta cuprinsă între 18 și 50 ani, vor face primii pași pentru a începe o afacere de la zero: vor dezvolta abilitățile necesare și își vor transforma ideea într-un plan de afacere concret.

Pe parcursul a 7 sesiuni și 7 workshop-uri offline, participanții vor avea oportunitatea să beneficieze de ghidarea celor 7 speakeri și 5 mentori rezidenți – antreprenori și profesioniști în domeniu. Ei vor dobândi cunoștințe practice pe pașii esențiali de lansare a unei afaceri, structurați în 7 module de învățare:

  1. Introducere în Antreprenoriat
  2. Generarea Ideilor de Afacere
  3. Cum Găsim Primii Clienți
  4. Dezvoltarea Produsului
  5. Marketing și Poziționare
  6. Modele de Venit și Primele Investiții
  7. Instrumente Digitale și de Automatizare a Afacerii

Programul Antreprenoriat de la Zero se va desfășura offline, în perioada 7 octombrie - 20 noiembrie 2023, în fiecare zi de sâmbătă. Acest parcurs educațional va culmina cu un eveniment special - Demo Day, unde participanții își vor putea prezenta ideile și rezultatele pentru a primi feedback de la experți calificați.

Sesiunile și workshop-urile vor avea loc în hub-ul de învățare Orange Digital Center, situat în incinta Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău. Programul va fi în limba română, iar participarea este complet gratuită.

Cine poate participa?

  • Adulţi, profesioniști și freelanceri pasionați de afaceri, dornici să-și lanseze propriul business cu vârsta cuprinsă între 18 și 50 ani. 
  • Persoanele care locuiesc în Chișinău sau în suburbie și pot ajunge fără impedimente la Orange Digital Center ca să participe offline în program.

Înregistrarea în program se va realiza în baza completării formularului de înscriere până pe 29 septembrie 2023, ora 23:59. 

Selecția participanților se va face în baza calității aplicării și a principiului primul venit - primul servit.

 

Programul educațional Antreprenoriat de la Zero este lansat de Fundația Orange sub umbrela Orange Digital Center și este realizat în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, implementat de Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups.

Despre Orange Digital Center

Orange Digital Center este un hub de învăţare pe parcursul vieţii, unde fiecare poate dobândi competențele digitale şi antreprenoriale necesare unui viitor tehnologizat. Aici, oameni din diferite categorii de vârstă pot să își descopere potențialul, să își perfecționeze abilitățile profesionale sau să se recalifice pentru o meserie a viitorului.

Orange Digital Center este o inițiativă socială a Grupului Orange și este implementat în Republica Moldova de Fundația Orange, în parteneriat cu Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” și proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Mai multe detalii despre Orange Digital Center sunt disponibile pe https://digitalcenter.orange.md/