Ești interesat(ă) de IT? Participă la târgul de orientare în cariera „IT Career Expo 2022"



Pe 24 septembrie, tinerii interesați de oportunitatea de a începe o carieră sau de  perspectivele de creștere în domeniul IT sunt așteptați la IT CAREER EXPO, cel mai mare eveniment de orientare profesională din anul 2022. Acesta va avea loc în incinta Tekwill, începând cu ora 10:00.

În acest an, organizatorii au pregătit 15 ateliere cu teme de actualitate tech, toate predate de specialiști pasionați de ceea ce fac. Participanții vor  învăța noi tehnologii, metodologii și vor descoperi profesiile IT, iar sesiunile de orientare profesională nu vor lipsi nici în acest an! Ulterior participării la mai multe ateliere, cu siguranță se vor dezvolta anumite competențe ce  vor adăuga valoare oricărui CV.

Prealabil înregistrării, agenda evenimentului poate fi accesată aici.

Pe lângă ateliere, ediția curentă le oferă doritorilor posibilitatea de a cunoaște, interacționa și stabili conexiuni cu angajatori din industriei IT din țară prin intermediul târgului de cariere și sesiunilor de networking.

Cei mai implicați, desigur că vor avea norocul de a obține oportunități de stagiere care ulterior, vor contribui la avansarea în carieră a acestora.

La finalul evenimentului Tekwill Academy organizează o tombolă cu cadouri din partea partenerilor Allied Testing Moldova.


Evenimentul este gratuit și accesibil pentru toți doritorii, iar pentru a asigura o experiență de participare cât mai reușită, organizatorii recomandă să se înregistreze din timp aici. 

Evenimentul este organizat de Tekwill Academy cu susținerea financiară a Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova, prin programul „Accelerarea transformării digitale în sectorul public din Republica Moldova” și a partenerilor externi USAID Moldova, Suedia și companiilor participante.

Articol adaugat de: Tekwill Academy