CCI a RM invită producătorii autohtoni să beneficieze de pachete de consultanțăÎn ultimii ani, producătorii autohtoni au fost afectați de mai mulți factori externi (pandemie, securitate în regiune) care au impus căutarea noilor oportunități și regândirea viziunii businessului.

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), întru susținerea producătorilor autohtonilansează un pachet complex de servicii care vor ajuta companiile să-și dezvolte afacerile și să promoveze produsele autohtone.

În cadrul programului, primele companii selectate vor beneficia de servicii de consultanță la condiții preferențiale.

Domeniile de consultanță includ dar nu se limitează la următoarele:

  • Finanţarea afacerii;
  • Promovarea produselor/serviciilor;
  • Facilitarea procedurilor de import/export;
  • Reguli de comerț;
  • Practici comerciale neloiale, implementarea sistemelor de management al calității ISO;
  • Protecţia juridică a proprietăţii intelectuale și a datelor cu caracter personal, etc.

Orice companie din RM care urmărește să devină mai competitivă sau să penetreze alte piețe pentru export, poate aplica, accesând condițiile de selectare (link aici românărusă) și completarea unui chestionar (link aici), până la data 5 August 2022.

Întrebările și solicitările dvs. pot fi transmise la adresa e-mail: consult@chamber.md sau la nr. de telefon:  +373 78783002, +373 69 859 300.

Acțiunea este finanțată de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova” realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation.