Restart Junior Chamber International Chișinău - Prinde noul val de experiență JCI

Distribuie prietenilor:RESTART

Junior Chamber International - Chișinău

JCI Chișinău

- Prinde noul val de experiență JCI -

Junior Chamber International (JCI) este o federație mondială a tinerilor lideri și antreprenori cu experiență de peste 100 de ani, ce numără peste 200.000 membri activi, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, și peste un milion de alumni, fiind prezentă în mai mult de 5000 de comunități locale din peste 120 de țari.

JCI Chișinău a început activitatea în 2010 și oficial s-a lansat ca JCI Republica Moldova pe data de 29 septembrie 2011.  

Scopul JCI este de a contribui la progresul economic al întregii societăți, oferind tinerilor oportunitatea de a-și dezvolta calitățile de lideri, spiritul de colaborare, responsabilitatea socială și spiritul întreprinzător, necesare pentru a produce o schimbare în bine.

Pentru realizarea scopurilor, organizația  oferă tinerilor oportunitatea de a lărgi cunoștințele și a contribui la dezvoltarea afacerii / carierei proprii, prin participare activă, prin implicare în comunitate, prin oferirea spațiului de interacțiune cu potențiali clienți, parteneri la nivel local si internațional. JCI oferă valoroase experiențe practice de învățare în management, leadership și antreprenoriat. 

Profilul membrilor JCI include: Întreprinzători; Manageri; Funcționari publici; Cadre didactice; Lideri de ONG-uri; Sportivi; Oameni de artă. În general persoane dornice de autoperfecționare și care vor să producă schimbări pozitive în societatea în care trăiesc. 

Printre membrii marcanți ai JCI se numără Secretarul General al ONU, Kofi Annan, Președinți SUA, John F. Kennedy, Bill Clinton, George Bush,  Prințul de Monaco, Albert al II-lea, Președintele Franței, Jacques Chirac, Prințul Moștenitor al Norvegiei Haakon, Prim-ministru al Poloniei, Jan Bielecki, Prim-miniștri ai Japoniei, Keizo Obuchi și Taro Aso,  Fondator Microsoft Bill Gates și alte persoane, care s-au afirmat în diverse domenii.

Membrii JCI conduc proiecte în 4 arii de interes: Afaceri; Dezvoltare Personală; Comunitate (social); Internațional. 

În acești 10 ani de activitate JCI Chișinău a reușit să organizeze peste 700 de evenimente , printre acestea putem enumera: Serile cu antreprenori; Afaceri cu diplomație; Business Practicum; Board Rooms; Business Networking Events; Business Lounge; Bettery; Turneie cartitabile; Bilbioteca JCI; Conferințe naționale și internaționale; Leadership Academy; Business Drive; JCI Heroes; Open Joy; Etc.

După 10 ani de la prima activitate, JCI Chișinău dă RESTAR proceselor, activităților de formare ale liderilor, ale cetățenilor activi. Organizația vine cu un nou val de proiecte, tradiții, cultură și experiență de peste 100 de ani, din peste 120 de țări, pentru a continua schimbările pozitive în țara noastră. 

Mesajul RESTART-ului: Prinde noul val de experiență JCI, alătură-te la cea mai mare rețea de cetățeni activi de pe glob. 

Completează formularul de aplicare și fii parte a celei mai mari rețele de tineri cetățeni activi. Formular Aplicare 

Scopul RESTART-ului: De a informa despre JCI, tinerii dornici de schimbări pozitive. 

Acțiunile RESTART-ului: Raport pe 10 ani de activitate prin fotografii și video-uri plasate pe rețelele de socializare JCI Chișinău. 

Dacă vrei să afli mai multe despre proiectele noastre, urmărește paginile : 

Facebook 

Instagram 

Reușește să vii în echipa JCI Chișinău.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.