Cursul online interactiv pentru părinți responsabili



Să fii părinte reprezintă o adevărată bucurie, dar și o mare provocare!

“ȘCOALA PATERNITĂȚII” este soluția perfectă pentru cei care vor să găsească un răspuns legat de îngrijirea picilor, fie că este vorba despre: alimentație, igienă, somn, imunizare sau măsuri de acordare a ajutorului premedical în situații de urgență (arsuri, fracturi, hemoragii, traume, etc.).

Platforma online ȘCOALA PATERNITĂȚII a fost lansată în data de 15 MAI 2020 și presupune un scop nobil, orientat spre crearea și asigurarea accesului la educația de promovare și partajare a bunelor practici de îngrijire a copiilor în contextul implementării Strategiei de Comunicare pentru Schimbarea Socială și de Comportament: Primii Pași Necesari pentru a Preveni Violența Bazată pe Gen în Republica Moldova (CSSC).

Prin parcurgerea cursului online „ȘCOALA PATERNITĂȚII”, participanții beneficiază de acces absolut gratuit la informații de calitate actualizată, elaborate și recenzate de experți, cadre didactice cu o bogată activitate și expertiză. În rezultatul finalizării (100%) instruirii, toți utilizatorii beneficiază de un certificat de absolvire. 

Platforma online poate fi accesată de la distanță, de pe telefon, tabletă sau laptop și posedă o serie de avantaje printre care:

  • accesibilitate pentru toți (indiferent de nivelul de pregătire);
  • cost-eficiență (în timp, preț, resurse umane);
  • stabilirea propriului ritm de învățare;
  • certificarea rezultatului educației;
  • confortabilitate;
  • interacțiune liberă și independență în timp și spațiu. 

Lunar, absolvenții cursului pot participa la concursul organizat de #PRINCIPIISANATOASE în parteneriat cu TETIS INTERNATIONAL Co, beneficiind de posibilitatea de a câștiga premii pentru copii de la TommeeTippee, KidsGoods, Merries, Colief, HiPPMoldova în grupul de facebook: https://www.facebook.com/groups/953701128377474/

Invităm cu mare drag pe toții cei interesați de îngrijirea copiilor să acceseze cursul online interactiv #SCOALAPATERNITATII pentru a obține cât mai multe cunoștințe și abilități în domeniu:

http://scoalapaternitatii.thinkific.com/

Cursul online “ȘCOALA PATERNITĂȚII” a fost elaborat de echipa #PRINCIPIISANATOASE cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele financiare ale Fundației OAK.

 

RECENZIILE ABSOLVENȚILOR CURSULUI ȘCOALA PATERNITĂȚII:

Rusu Sergiu: "Un curs foarte bine structurat și util. Mulțumesc pentru informație!"

Natalia Groza: "Un mare plus pentru tătici! Felicitări pentru ca există astfel de tutoriale informative, unde sunt expuse punctual și explicate amănunțit toate etapele dedicate tăticilor".

Veaceslav Tușinschi: "Ghidul este o resursă bună atât pentru pentru viitorii tați, cit și pentru tați cu experiență. Mulțumim!" 

Natalia Făureanu: "Sunt plăcut surprinsă! Sunt niște tutoriale scurte, ușor de înțeles dar care cuprind în esență informații profunde foarte utile! Bravo organizatorilor! O idee minunată!"