Lansarea proiectului “Building capacity for consumers activism!”



Denumirea proiectului: “Building capacity for consumers activism!”

Descrierea proiectului: 25 de membri ai organizațiilor de tineret din Republica Moldova vor beneficia de formare în cadrul cursului “Protecția consumatorului”, implementat cu susținerea financiară a Ambasadei SUA în Republica Moldova. În rezultatul sesiunii, formatorii vor obține Certificate de competență în domeniul instruirii în protecția drepturilor consumatorilor de produse alimentare care le vor permite să transfere cunoștințele lor tinerilor din Republica Moldova.

Activitățile preconizate:

  1. Cursul de instruire “Protecția consumatorului”(16-17 august 2019)
  2. Organizarea sesiunilor de formare cu implicarea tinerilor din teritoriu în scopul informării privind drepturile consumatorului (august-decembrie 2019)

      Despre organizație: 

A.O.PRINCIPII SĂNĂTOASE este constituită în scopul protejării stării de sănătate fizică, psihică, socială şi morală a populaţiei din Republica Moldova prin prevenirea bolilor legate de dietă, subnutriţie, deficienţele nutriţionale şi inactivitate fizică şi promovarea obiceiurilor alimentare sănătoase şi de practicare regulată a activităţii fizice. Direcțiile de acțiune se bazează pe informare, educare, asistenţă şi consiliere în domeniul nutriţiei şi activităţii fizice.

 

 Proiectul “Building capacity for consumers activism!”este implementat de A.O.PRINCIPIISĂNĂTOASE cu

 susținerea financiară a Ambasadei SUA în Republica Moldova, 2019.