Concert de binefacere pentru sinistraţi




Artiştii din Republica Moldova vor cânta pentru oamenii loviţi de viitură. Concertul de binefacere va avea loc peste o săptămână, 21 iulie, la Teatrul de Vară din Chişinău. Preţul biletelor va porni de la 100 de lei, iar banii adunaţi din vânzarea acestora vor fi transferaţi pe conurile sinistraţilor.

„Tragedia care a venit peste noi trebuie să ne sensibilizeze. Vrem să adunăm multă lume pentru a ajuta fraţii noştri”, a spus la o conferinţă de presă interpretul Anatol Mârzenco.

La acţiunea „Ajutaţi aproapele!” vor participa Adriana Ochişanu, Arsenium, Ion Suruceanu, Catharsis, Cornel Botgros, Anatol Mârzenco şi alte vedete din ţară.

„Sperăm că timpul va ţine cu noi şi nu va ploua. Mai sperăm că vom vinde măcar 1000 de bilete”, a spus Ion Suruceanu.

„Lumea trebuie să se mobilizeze pentru a ajuta oamenii care au suferit în urma calamităţilor”, a remarcat Adriana Ochişanu. Iar Cornel Botgros a spus că această sărbătoare nu trebuie să aibă un scop politic, „este o tragedie care trebuie depăşită împreună”.

Potrivit lui Ion Suruceanu, formaţia Zdob şi Zdub, interpreţii Nelly Ciobanu şi Gheorghe Ţopa nu sunt acum în ţară, dar au promis că vor veni şi ei la concert. Din România este aşteptat şi Fuego.

Concertul va începe la ora 19.00.

Sursa: Info-Prim Neo