Ofițer de distribuție și promovare a igienei

ONG-ul SOLIDARITES INTERNATIONAL ajută populațiile afectate de conflicte și violențe, epidemii, dezastre naturale sau legate de climă și colaps economic. Echipele noastre umanitare se angajează să ajute oamenii ale căror vieți, sănătate și securitate sunt amenințate, prin satisfacerea nevoilor lor cele mai vitale: hrană, apă, adăpost și igienă. Pentru mai multe informații despre Solidarités International, vă rugăm să vizitați site-ul său: https://solidarites.org/

MISIUNE

Sub supravegherea Managerului Activitatea de Promovare a Igienei, Ofițerul de Distribuție și Promovare a Igienei va organiza și implementa activități de promovare a igienei precum și distribuiri către beneficiari.

Data începerii: cât mai curând posibil
Durata: 3 luni, reînnoibilă
Post de serviciu: Chișinău

PROFILUL CANDIDATULUI / CERINȚE
• Sub supravegherea Managerului Activității de Distribuție și Promovare a Igienei, participați la pregătirea activităților de Articole Nealimentare.
• După caz, participați la identificarea nevoilor refugiaților și efectuați evaluări ale Centrelor de cazare pentru refugiați identificate.
• Sprijin în distribuirea articolelor către beneficiari.
• Realizarea de dosare tehnice precum rapoarte, evaluări, anchete, liste de distribuție etc.
• Raportare/comunicare/reprezentare conform modelelor de raportare Solidarites International.
• Abilitatea de a lucra atât independent, cât și ca parte a unei echipe.
• Capabil să folosească un computer, cu procesare de text și foi de calcul, (de exemplu, Microsoft Office, experiență dovedită în abilitățile Excel)
• Este necesară fluența limbii române, rusa este apreciată, dar nu obligatorie, iar cel puțin cunoștințele de bază ale limbii engleze constituie un avantaj.

DATA DE ÎNCHIDERE A APLICĂRII

30 iulie 2022

SOLIDARITÉS INTERNATIONAL își rezervă dreptul de a prelungi termenul limită sau de a selecta candidați înainte de data limită, de a respinge solicitanții care nu aplică cu pachetul complet de documente descris mai jos, care aplică după termenul specificat sau care nu îndeplinesc calificări pentru postul fără a fi notificat.

PROCESUL DE APLICARE

Trimiteți CV-ul și scrisoarea de intenție care detaliază experiențele anterioare la mol.recruitment@solidarites-moldova.org
Vă rugăm să precizați numele postului pentru care aplicați în antet.Candidații preselectați vor fi contactați direct pentru următorul pas al procesului, inclusiv test și interviu.Candidații preselectați vor fi contactați direct pentru următorul pas al procesului, inclusiv test și interviu.

Articol adaugat de: Solidarités International
Alte articole: