Lansarea acțiunii de colectarea cărților pentru copii cu genericul ”Dăruiește copilului copilăria!”



În preajma Zilei Mondiale a copillor, AO ”Mamele pentru viață” anunță lansarea acțiunii de colectarea cărților pentru copii cu genericul ”Dăruiește copilului copilăria!”

 Procurați o carte sau câteva cărți pentru copii în limba rusă și/sau română, ni le transmiteți nouă, iar noi vom distribui cărțile colectate între micii beneficiari ai organizației ”Mamele pentru viață” și le vom înmâna solemn cu prilejul zilei de Întâi iunie, la marea sărbătoare a copiilor, preconizată pentru 2 iunie curent.

Fiecare carte pe care o veți procura va deveni un cadou minunat și foarte important pentru copiii ai căror familii au fost afectate de infecția HIV sau dependența de substanțele psihoactive. Noi colectăm cărți cu cea mai variată tematică: povești, abecedare, enciclopedii, literatură artistică pentru copii, cărți de artă etc.

Dacă doriți să alegeți o carte potrivită pentru un copil între 3 și 12 ani, contactați colaboratorul nostru care vă va recomanda ce anume și pentru cine puteți procura: Irina Doncev, 068 23 22 48.

Acțiunea se va prelungi până la 28 mai.

Dăruiți copiilor copilăria, pentru că acesta este un lucru extraordinar!

9a1c5508275db80fb1e3bcfcee53c1f9