Campanie civică - Îmi cer scuze de parcare!



hailadrum rideshareProbabil Vă este cunoscută situația când trebuie urgent să parcați automobilul pentru o perioadă scurtă de timp, dar loc nu există? Ce facem noi în astfel de cazuri? Deobicei parcăm mașina într-un loc unde nu ar crea impedimente celorlalți participanți la trafic. Sau, din păcate, parcăm astfel încât blocăm alte automobile.

Astfel de cazuri adesea provoacă conflicte sau uneori chiar puteți primi o amendă. Dar există oare o soluție pentru astfel situații? www.hailadrum.eu vine cu o soluție!

Fluturașii cu indicarea datelor de contact!

Astfel, www.hailadrum.eu lansează o campanie civică în care invită șoferii capitalei ce sunt puși în situația să parcheze în locuri nepotrivite, blocând accesul altor mijloace de transport, să lase pe parbriz fluturașul în care totodată să-și ceară scuze și să indice numarul de telefon. Când acesta va fi telefonat, va reveni la locul unde a parcat și va debloca mișcarea automobilelor. Fără conflicte, fără acuzații.

Înțelegerea reciprocă poate să ne ajute să fim mai buni!Dacă și Dvs sunteți de acord cu asta, atunci adresați-vă la www.hailadrum.eu (info@hailadrum.eu) pentru a primi cartele speciale de vizită în format electronic, care sunt distribuite pe străzile din oraș, iar apoi să le lăsați la timpul potrivit pe parbrizul automobilului Dvs.

Împreună putem face orașul nostru mai bun!

Articol adaugat de: Victoria Onica