Tabăra de vară “Iubeşte-ţi rîul!” organizează o campanie de salubrizare de-a lungul r. Bîc în orașul Strășeni



vizitaParticipanţii taberei de vară “Iubeşte-ţi rîul!” organizează o campanie de salubrizare în orașul Strășeni. Acțiunea va avea loc mîine, 03 iulie 2014,  în orașul Strășeni de-a lungul traseului Chișinău-Ungheni cu începere de la orele 11.30. Totodată, tinerii vor întreprinde o vizită la gunoiştea oraşului Străşeni și stația de pompare a acestuia, care sunt surse periculoase de poluare a rîului Bîc. Tot mîine tinerii vor avea o  întâlnire cu autorităţile locale din or. Străşeni pentru a discuta soluțiile de reabilitare a r. Bîc în perimetrul or. Strășeni.

La această activitate sunt invitaţi reprezentanţii mass-media pentru a mediatiza campania de salubrizare, soluţiile propuse de autoritățile din Strășeni pentru înlăturarea surselor de poluare a rîului.


Pentru detalii, vă rugăm să contactaţi reprezentanţii Centrului Naţional de Mediu: Ina Coșeru - Preşedinte CNM: 060589998, 079817448
Iuliana Cantaragiu – Expert CNM: 079812714, 068225870

flagAcest eveniment este organizat în cadrul proiectului Campania tinerilor „Iubeşte-ţi rîul!”, implementat de Centrul Naţional de Mediu, graţie susţinerii generoase a poporului american prin prisma Programului de Granturi pentru Democraţie al Ambasadei SUA din Republica Moldova şi cofinanţat de fundaţia americană EcoCatalyst Foundation.
Acest eveniment este finanţat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările şi concluziile prezentate şi discutate în cadrul evenimentului aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA.