O soluție inteligentă pentru vizibilitatea tuturor ONG-urilor din Moldova!



Compania de Web Hosting Amplica vine în întîmpinarea Organizațiilor Nonguvernamentale din Republica Moldova, oferind un suport important pentru a îmbunătăți vizibilitatea acestora în mediul on-line.

Înctrucât faptele bune merită să fie cunoscute și apreciate considerăm că ONG-urile trebuie să fie vizibile, recunoscute și iar munca voluntarilor să fie apreciată și luată drept exemplu de urmat.

Astfel  Amplica oferă reducere de 10% pentru serviciul de Web Hosting și 10 % pentru înregistrarea domeniilor ”.md”. Reducerea se ridică până la -25% pentru serviciul de hosting, în cazul în care este procurat pe o durată de 3 ani. Reducerea este valabilă doar pentru ofertele de Web Hosting, și domenele  ”.md” nu și pentru alte nume de domenii  și servicii oferite de noi.

Aminitim că Amplica este compania care oferă hosting și domenii pe înțelesul tuturor. Compania susține tinerii specialiști IT și proiectele sociale din Republica Moldova. Printre ele sunt ONG-urile AISEC, MediaPoint, evenimente precum StartUP Weekend, Festivalul Voluntarilor, Campania de Caritate “Faci un bine, devii mai bun.”ș.a.

Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați la: info@amplica.md sau 022 80 46 78

- See more at: http://amplica.md/oferta-avantajoasa-pentru-ong-uri/#sthash.4yXd453Z.dpuf

Articol adaugat de: Bogza Cristina