Cei mai buni elevi



Astăzi, www.cubo.din.md a organizat evenimentul "To cool for school" la biblioteca Municipală B.P. Hașdeu.

Invitații speciali au fost nimeni alții de cât cei mai de succes activi, care au descoperit formula succesului și astfel au împărtășit secretul cu cele este 100 de persoane din sală.

Primul care a încins atmosfera a fost Vlad Dobrovan, elev la liceul ,,Gh.Asachi care a vorbit  despre success, dar și cum putem să-l avem. Vlad este membru în diferite organizații, una dintre ele fiind Academy of Manliness.

Nika Pascaru este tânăra care  încearcă să schimbe și să ajute lumea, să o facă mai frumoasă.  Se implică activ în actele de caritate și ajută oamenii mai puțin fericiți.

Nika este membră la clubul Changemakers.

Olga Bostan, spune că-și dorea să facă ceva cu viața sa însă nu știa ce,  când a intrat în Consiliul Local al Copiilor şi Tinerilor și-a dat seama că aici se poate dezvolta și astfel astăzi poate vor.bi liber în fața unui public.

Cristina Postulachi a învățat încă de mică să țină acul în mână, ea este eleva care a cucerit publicul cu ținutele și uniformele create de ea. Anul acesta a creat peste 150 de uniforme.

Dionisie Nipomici este olimpicul cu care țara noastră se mândrește. Participă încă din clasa a VII-a la olimpiada de matematică, ajungândă să obțină argintul la etapa internațională.

Maria Chistol a cucerit publicul nu doar prin frumuseția sa fizică, dar și prin modul de a vorbi, oratorica fiind  cartea sa de vizită. Pe lângă școală, ea mai face radio și televiziune, iar aceste activități îi ocupă tot timpul.

Aura Axenti face de patru ani voluntariat, acest lucru menționează ea îi aduce doar beneficii, iar în alt mod nu-și vede viitorul său.

Adrian Pleşca încă de mic se vede diferit față de toți din jur. Adrian își  împarte viața între liceu, Consiliul Local al Copiilor şi Tinerilor și cărțile de lectură.

Alex Strelex este este unul dintre elevii care cunoaște cheia succesului  este câștigătorul bursei ASSIST.

www.civic.md va reveni cu informații adăugătoare despre acești elevi minunați.