Susține împreună cu Amplica Legea Antifumat!



cover_FB копия

Moldova a ajuns pe locul 4 în Europa după numărul  de fumători , și aceasta ar trebui să ne pună pe gânduri și să acționăm pentru a ameliora situația. Compania de hosting Amplica susține legea antifumat și anume proiectul de modificare a legei.

Noul proiect de lege interzice fumatul în toate spaţiile publice, în special transport, staţii de aşteptare, stadioane, terenuri de joacă pentru copii, instituţii medicale şi de învăţământ și spații de lucru, birouri, oficii etc.

Întrucât nici un membru al echipei Amplica nu este fumător, noi am decis să inițiem o campanie de susținere a aceastei legi. Astfel dorim să îndemnăm pe toți să nu fumeze în locurile publice, inclusiv spațiile de lucru și să respecte ambianța în care se află.  Venind în oficiul Amplica, puteți fi sigur de un  mediu prietenos și fără fum de țigară.

Nu suntem contra fumătorilor, ci contra efectelor nocive ale fumatului.

Suntem pentru modul sănătos de viață într-un mediu ecologic!

Mai jos vedeți o serie de imagini ale echipei noastre cu îndemnuri de a spune ”Nu Fumatului”.

Campaniei sociale de Anti-fumat s-au alăturat cu entuziasm și clienții Amplica. În semn de muțumire, Amplica va plasa o poza si numele companiei susținătoare cu mențiunea ”Compania X alege să spună Nu Fumatului în spațiile publice”  pe pagina noastră de facebook..

Dacă doriți și dvs să promovați modul sănătos de viață fără fum de țigară este nevoie doar să amplasați  emblema ”Stop Fumat” pe site-ul dvs sau rețeaua socială corporativă și să promovați reducerea fumatului în spațiile publice și de lucru.

Downloadați aici emblema ”Stop Fumat”.

http://amplica.md/sustine-impreuna-cu-amplica-legea-antifumat/