LeaderSHE-Young Women Leaders’ Academy a fost declarat cel mai bun proiect al anului 2013



voluntar

Duminică, pe 8 decembrie, în incinta teatrului Eugen Ionesco, s-a desfăşurat cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Voluntarilor, acesta având ca scop recunoaşterea publică a muncii şi meritelor voluntarilor din întreaga republică. În cursă s-au înscris numeroşi participanţi la cele 12 categorii. După evaluarea impactului, a numărului de beneficiari şi voluntari implicaţi în fiecare proiect înaintat, au fost desemnaţi învingătorii din acest an. Astfel, LeaderSHE - Women Leaders’ Academy s-a învrednicit de titlul de „Cel mai bun proiect de voluntariat realizat în 2013”.

Cu această ocazie, LeaderSHE -Young Women Leaders’ Academy ţine să îşi exprime recunoştinţa faţă de Ambasada Statelor Unite ale Americii pentru suport financiar. De asemenea, le mulţumeşte pentru sprijin şi implicare echipei de organizare, ambasadoarelor LeaderSHE, mentorilor, trainerilor şi tuturor participantelor.

Astfel, odată cu acordarea acestui titlu, LeaderSHE dă start celei de-a treia ediţii, care se anunţă a fi una şi mai productivă, propunându-şi să crească o nouă generaţie de tinere active. Urmăriţi-ne în continuare pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/leadershe.