Workshop cu Ivan Goncearuc - 3 ore de cunoştinţe despre ce este industria sportivă, cu ce ocupă jurnaliștii sportivi, impactul jurnalistului sportiv asupra industriei sportive



Ivan Goncearuc a fost sâmbătă cel de-al cincilea invitat al proiectului educațional „Tinerii în Media Sportivă. Cu o experiență de 10 ani în domeniile ce țin de jurnalism sportiv, publicitate, blogging a avut ce la spune tinerilor veniți la workshop. Invitatul nu a povestit multe despre el.

„Foarte ușor puteți să aflați ce am făcut, când și unde, uitându-vă în CV pe care îl găsiți pe blog”, menționează Goncearuc. „Eu am venit aici ca să comunicăm, să vă împărtășesc din experiența mea, iar voi să spuneți din a voastră”, conchide acesta. Zis și făcut.

Pentru început a făcut să se înțeleagă că un workshop este întâi de toate un schimb de experiență, dinamic și interactiv. Apoi s-a discutat ce este industria sportivă, cu ce ocupă jurnaliștii sportivi, impactul jurnalistului sportiv asupra industriei sportive, soluțiile și la ce viitor ar trebui să ne așteptăm în RM. A fost cel mai lung ca durată workshop de până acum, durând 3 ore. Același lucru se poate spune despre interactivitate și feedback. La final Ivan Goncearuc a premiat cel mai activ participant la workshop - Marius Chirtoacă. Mai multe poze de la eveniment găsiţi aici.