Viitorii moderatori CashFlow instruiți in antreprenoriat şi leadership



INVENTO copyÎn perioada 13-14 aprilie 2013, 16 elevi, studenţi din Ialoveni şi Chişinău au fost instruiţi în domeniul antreprenoriatului şi leadership-ului. Seminarul a fost organizat de agenţia INVENTO în parteneriat cu ”CashFlow Club” și ”JCI Chișinău” în cadrul proiectului de educaţie financiară pentru tineri şi elevi – CashFlow Moldova.

Prima zi de instruire a început cu seminarul susţinut de Alina Rusu, care a abordat subiectul de leadership împreună cu viitorii moderatori ai jocului CashFlow.

„Pe lângă faptul că participanţii şi-au consolidat anumite abilităţi şi cunoştinţe pe care deja le aveau, această instruire le-a dat posibilitatea să acumuleze şi multe alte informaţii noi despre leadership. Participanţii au fost foarte activi în comunicare, în special în cadrul unui joc de rol, care a implicat folosirea de către aceştia a tehnicilor de negociere şi a calităţilor de lider”, a remarcat Alina Rusu, trainer în domeniul leadership.

Programul a continuat cu o sesiune introductivă în domeniul antreprenoriatului susţinută de trainerul Oxana Ungureanu care a menţionat că grupul cu care a lucrat a fost diferit ca pregătire profesională şi experienţă, dar în ciuda acestui fapt aceştia au fost interesaţi de subiect şi s-au implicat activ în discuţii şi activităţile din cadrul seminarului. “De asemenea, trecând prin cei 20 de paşi de analiză a unei idei de afaceri, participanţii au trecut practic prin etapele cheie de structurare a unei afaceri şi au înţeles structura şi necesitatea unui plan de afaceri”, a completat O. Ungureanu, trainer în domeniul antreprenoriat.  

Moderatorii instruiţi în cadrul acestui program vor facilita o serie de sesiuni ale jocului Cashflow, ce se vor desfăşura în cadrul a 2 Cluburi la Chişinău şi Ialoveni.

Înființată ca o organizație non-profit, în 2011, agenţia INVENTO contribuie la dezvoltarea continuă a societății prin participare, informare, educare şi gestiunea programelor de dezvoltare social-economică.

Flag1“Proiectul “CashFlow Moldova” este realizat graţie susţinerii generoase a poporului american prin intermediul Departamentului de Stat al Statelor Unite. Conţinutul acestui material ţine de responsabilitatea Invento şi nu reflectă neapărat opiniile Departamentului de Stat sau ale Guvernului Statelor Unite ale Americii” .

_______________________________________________________________________________

INVENTO – Dăm viaţă idelor tale/ invento@invento.md