Agenți economici efectuează o vizită de afaceri în Franța, la Expoziția internațională ”Emballage 2012”



În perioada 19-22 noiembrie 2012, un grup de agenți economici autohtoni efectuează o vizită de afaceri în Paris, la Expoziția internațională ”Emballage 2012”. Vizita în Franța este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Moldovei, cu scopul de a facilita schimbul de experiență, preluarea tehnologiilor moderne în domeniu și inițierea noilor parteneriate de business.

Marina Petrov, director al Direcției Expoziții și Târguri a CCI a Moldovei, a menționat că, din delegația autohtonă fac parte reprezentanți ai companiilor ”Amir”, ”Cartnord”, ”Fructagrocom”, ”Orhei-Vit”, ”Südzucker-Moldova”, specializate în domeniul agroalimentar și în cel al ambalajelor. Agenții economici din Moldova vor vizita standurile expoziționale, vor avea o întrevedere cu conducerea ”Comexposium” – gazda evenimentului, vor avea negocieri de afaceri.

Expoziția ”Emballage” este un eveniment notoriu, ajungând la cea de a 40-a ediție. Aici și-au expus oferta peste 1300 de participanți: producători ai liniilor de ambalare, containere, servicii aferente, ambalaje pentru industria alimentară, produse de frumusețe, produse agricole, mostre de materiale inovaționale de ambalare, servicii de marcare, etichetare și imprimare.