Lansarea Clubului Tinerelor Politiciene



Studenţii secolului nostru, mereu tind spre a obţine cele mai mari performanţe, prin modul de a căuta şi de a evolua mai departe de ceea ce le oferă universitatea sau facultatea.

197151_395352243867028_1248289259_nStudenții din cardul Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative, au reușit să demonstreze că pe lângă orele petrecute în cadrul facultății este absolut posibil şi mobilizarea spre a descoperi şi evolua tot mai sus.

14 miercuri, A.O. “Studenții Administrației Publice” a organizat lansarea oficială a Clubul Tinerelor Politiciene. La acest eveniment, Chiriță Elena , studentă anul II, la specialitatea Relații Internaționale și coordonator al clubului, a vorbit despre misiunea clubului, obiectivele stabilite, principiile după care se vor ghida activitățile clubului.

Clubul Tinerelor Politiciene este uniunea Asociației Obștești ”Studenții Administrației Publice”. Funcționarea și desfășurarea activităților a Clubul Tinerelor Politiciene se efectuează în conformitate cu Statutul, Regulamentul de Ordine Interioară organizației, Regulamentul Intern al Clubului Tinerelor Politiciene și a legislației în vigoare, precum şi de alte acte naționale, internaționale la care Republica Moldova este parte.

Minunat a fost să vedem susținerea din partea invitaților de onoare dna Corina Fusu deputată în Parlamentul Republicii Moldova și Președintă a Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media din Parlamentul Republicii Moldova, dra Nighina Azizov absolventă FRIȘPA, șef de cabinet al Vice-Președintelui Parlamentului Republici Moldova , decan Cujbă Vasile și a studenților FRIȘPA. Exprimăm sincere mulțumiri celor studenți care ne-au fost astăzi alături la evenimentul lansării Clubului Tinerelor Politiciene, Mihai Clapaniuc și Cătălina Dumbrăveanu, care au vorbit despre importanța fondării clubului, motivarea și importanța de a deveni membru al clubului.


http://studentiiadministratieipublice.wordpress.com/

Articol adaugat de: Tatiana Moscaliuc