Lansarea concursului „Curtea exemplară”



Asociaţia Obştească „INTECO”

Chişinău, Moldova.

Tel/fax: (+373-22) 73 3754, mob: +373 69114697.

E-mail: intecomd@yahoo.com

http://inteco.wordpress.com

 

 

 

10.04.2012

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Lansarea concursului „Curtea exemplară”

În ajunul Sărbătorilor de Paşti, Grupul Local de Iniţiativă din satul Colibaşi (GLI) raionul Cahul a lansat în localitate concursul „Curtea exemplară”. În acest sens, colibăşenii au fost informaţi despre regulamentul de participare la concursul în cauză, care prevede atît amenajarea ogrăzilor cît şi a teritoriilor aferente acestora.

La ultima şedinţă a GLI Colibaşi s-a decis să fie instituite 2 premii pentru participanţii la acest concurs – „Curtea modernă” şi „Curtea tradiţională”. Premiile vor fi oferite de către primăria satului Colibaşi.

 

Activitatea dată este parte componentă a proiectului “Tinerii din s. Colibaşi – promotorii mobilizării comunităţii”, implementat de A.O. INTECO.

 

Scopul proiectului este creşterea gradului activismului civic şi promovarea parteneriatelor sociale prin crearea şi aplicarea unui mecanism-model durabil de participare civică cu implicarea nemijlocită a tinerilor la nivel local.

 

Acest proiect este finanţat în cadrul „Programului de Granturi Mici pentru Susţinerea Iniţiativelor Democratice” de către Ambasada Statelor Unite în Republica Moldova.

 

Persoana de contact - Victoria Matveev, coordonator de proiect

Tel: 373 22 733197, 373 22 733754, 373 69114697.

Emal:intecomd@yahoo.com

_______________________________________________________________________

INTECO este o organizaţie fondată cu scopul  de a contribui la dezvoltarea comunitară şi fortificarea societăţii civile; dezvoltarea activismului social şi spiritului de iniţiativă al cetăţenilor; creşterea nivelului de trai al categoriilor defavorizate.