Săptămîna NATO la Chişinău



NATO-logoCentrul de Informare şi Documentare privind NATO din Moldova anunţă desfăşurarea săptămînii NATO la Chişinău. Cu această ocazie, începînd cu data de 2 aprilie pînă la data de 6 aprilie 2012, CID NATO va organiza un şir de evenimente cu prezenţa studenţilor, voluntarilor străini, autorităţilor naţionale dar şi reprezentanţi a Ambasadelor statelor membre NATO acreditate în Republica Moldova.

Săptămîna NATO va demara cu expoziţia de fotografii „Promovarea libertăţii şi securităţii în lume”, lansată la Institutul de Stat de Relaţii Internaţionale din Moldova. Tot în cadrul acestei săptămîni vor fi organizate mai multe cluburi de discuţii, expoziţii de fotografii, mese rotunde iar la sfîrşitul săptămînii, E.S., Mehmet Selim Kartal, Ambasadorul Turciei la Chişinău, va ţine o lecţie publică, în cadrul Universităţii Liber Internaţională din Moldova, despre aniversarea a 60 de ani de la aderarea Turciei la NATO.

Menţionăm că săptămîna NATO la Chişinău este organizată pentru prima dată.

Centrul de Informare şi Documentare privind NATO din Republica Moldova este o instituţie neguvernamentală, inaugurat oficial la 3 octombrie 2007, care îşi propune să promoveze în beneficiul public valorile şi principiile Euro-Atlantice.

Pentru mai multe detalii:

Tel.: + 373 22 577824

Fax.: + 373 22 577815

E-mail: info@nato.md

www.nato.md