Copiii din s. Colibaşi, raionul Cahul au avut parte de zile de vacanţă de neuitat



Asociaţia Obştească „INTECO”

Chişinău, Moldova.

Tel/fax: (+373-22) 73 37 54, mob: +373 69114697.

E-mail: intecomd@yahoo.com

http://inteco.wordpress.com

 

16. 01. 2012

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Copiii din s. Colibaşi, raionul Cahul au avut parte de zile de vacanţă de neuitat.

 

Graţie celor 20 tineri, membri ai Grupuliui Local de Iniţiativă din s. Colibaşi, raionul Cahul, copiii din localitate au petrecut zilele de vacanţă şi zilele de week-end imediat după vacanţă foarte interesant şi cu folos pentru ei.

 

Astfel, în incinta sălii de festivităţi a Liceului Teoretic „V. Alecsandri” din localitate, în preajma bradului de crăciun împodobit frumos, tinerii au organizat cu copiii colibăşeni jocuri de neuitat. De menţionat este faptul că pentru ceilalţi 10 tineri, noi veniţi în GLI Colibaşi, aceste activităţi au servit drept lecţii model de organizare a activităţilor socio-educative cu copii de diferite vîrste. Noii membri ai grupului sus menţionat au avut ocazia să preia experienţa tinerilor care deja deţin abilităţi bune în organizarea activităţilor de acest gen.

 

Aceste activităţi sunt parte componentă a Planului de acţiuni elaborat de către Grupul Local de Iniţiativă din s. Colibaşi, fiind organizate în cadrul proiectului “Tinerii din s. Colibaşi – promotorii mobilizării comunităţii”, implementat de Asociaţia Obştească INTECO.

 

Scopul proiectului este creşterea gradului activismului civic şi promovarea parteneriatelor sociale prin crearea şi aplicarea unui mecanism-model durabil de participare civică cu implicarea nemijlocită a tinerilor la nivel local.

 

Acest proiect este finanţat în cadrul „Programului de Granturi Mici pentru Susţinerea Iniţiativelor Democratice” de către Ambasada Statelor Unite în Republica Moldova.

 

Persoana de contact - Victoria Matveev, coordonator de proiect

Tel: 373 22 733197, 373 22 733754, 373 69114697.

E-mal: intecomd@yahoo.com

__________________________________________________________________________

INTECO este o organizaţie fondată cu scopul de a contribui la dezvoltarea comunitară şi fortificarea societăţii civile; dezvoltarea activismului social şi spiritului de iniţiativă al cetăţenilor; creşterea nivelului de trai al categoriilor defavorizate.