Tinerii din s. Colibaşi organizează activităţi de animaţie a timpului liber cu copiii de la grădiniţe



               Asociaţia Obştească „INTECO”

Chişinău, Moldova.

Tel/fax: (+373-22) 73 3754, mob: +373 69114697.

E-mail: intecomd@yahoo.com

http://inteco.wordpress.com

 

 

                                                                                                      29. 08. 2011

COMUNICAT DE PRESĂ

Tinerii din s. Colibaşi organizează activităţi de animaţie a timpului liber

cu copiii de la grădiniţe.

 

Pe parcursul lunii august anul curent 10 tineri din s. Colibaşi raionul Cahul, membrii Grupului Local de Iniţiativă, au organizat timpul liber al copiilor de la cele două grădiniţe din localitate într-un mod deosebit de intersant.

Fiind dotaţi cu un set de materiale şi jocuri didactice şi sportive, cei 10 tineri, instruiţi anterior în cadrul unui trainig în domeniul animaţiei socio-educative, au oferit picilor de la grădiniţe clipe de neuitat, cultivîndu-le acestora spiritul de echipă, aptitudini de iniţiativă şi calităţi de lider.

Aceste activităţi sunt parte componentă a Planului de acţiuni elaborat de către Grupul Local de Iniţiativă din s. Colibaşi în vederea organizării timpului liber al copiilor din localitate. 

Activitatea dată este parte componentă a proiectului “Tinerii din s. Colibaşi – promotorii mobilizării comunităţii”.

Scopul proiectului este creşterea gradului activismului civic şi promovarea parteneriatelor sociale prin crearea şi aplicarea unui mecanism-model durabil de participare civică cu implicarea nemijlocită a tinerilor la nivel local.

Acest proiect este finanțat în cadrul „Programului de Granturi Mici pentru Susținerea Inițiativelor Democratice” de către Ambasada Statelor Unite în Republica Moldova.

Persoana de contact - Victoria Matveev, coordonator de proiect

Tel: 373 22 733197, 373 22 733754, 373 69114697.

E-mal: intecomd@yahoo.com

_________________________________________________________________

INTECO este o organizaţie fondată cu scopul  de a contribui la dezvoltarea comunitară şi fortificarea societăţii civile; dezvoltarea activismului social şi spiritului de iniţiativă al cetăţenilor; creşterea nivelului de trai al categoriilor defavorizate.