Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova lansează “Buletinul Tău”!



“Buletinul Tău” este o publicaţie lunară, realizată de echipa CTJM, în bază de voluntariat.

Conceptul publicaţiei se focusează pe mesajul de la tînăr la tînăr, astfel, echipa Centrului Tînărului Jurnalist din Moldova, îşi propune să vină în întimpinarea curiozităţilor semenilor lor cu o serie de oportunităţi şi abordări de subiecte, menite să dezvolte şi să îmbunăteţească calităţile profesionale ale tinerilor jurnalişti de la noi.

Grupul ţintă îl constituie tinerii cu vîrsta cuprinsă între 14 şi 30 de ani, care îmbrăţişează profesia de jurnalist, sau îşi propun o astfel de activitate pe viitor.

„Buletinul Tău”, ca structură are la bază următoarele rubrici:

- Profilul Tînărului Jurnalist.Scopul acesteia este ca tinerii să-şi cunoască colegii de breaslă care au experienţă şi realizări demne de urmat în domeniul Jurnalismului.

- Anunţuri/ Oportunităţi- în cadrul acesteia vom veni cu ceva interesant pentru dezvoltarea activismului civic al tinerilor, anunţându-i despre organizarea diferitor traininguri, seminare, vizite de studiu, concursuri, organizate, atât de CTJM, cît şi de partenerii acestuia.

- Fişa medicală a presei tinerilor- rubrică în care echipa unui ziar şcolar spune cu ce probleme se confruntă colegiul său de redacţie, la ce subiecte mai are de lucrat, la ce etapă au ajuns, cum reuşesc să se menţină etc. În primul număr, echipa chemată la „renghen” este ziarul „LicEu” din Grigoriopol, Transnistria. Publicaţie, cîştigătoare a concursului „Cea mai tare echipă redacţională”, organizat în vara anului 2010 de CTJM.

- Ciocolata de weekend- este rubrica de pe ultima pagină, în care realizatorul vine cu cîteva sugestii, cum şi unde pot tinerii să-şi petreacă weekend-ul, totodată contribuind la sporirea nivelului de cultură în rîndul acestora.

Buletinul Tău- ai pe ce face click!