Dragobetele organizat de ONG ”Cultura Nouă” la Strășeni



Tradițional, la 24 februarie, românii de pretutindeni marchează Dragobetele, sărbătoarea iubirii. Al doilea an consecutiv, membrii ONG-ului “Cultura Nouă”din Strășeni organizează în cinstea acestui eveniment, o serată distractivă pentru tineret într-un club de noapte din oraș.

Cel mai așteptat moment al serii a fost anunțarea câștigătorilor înscriși în concursul anunțat pe sit-ul infostraseni.md pentru cel mai romantic cuplu. Norocoșii serii s-au dovedit a fi Irina și Daniel. Ei au reușit să obțină peste 27 % din voturile publicului.

Premiul special a revenit cuplului Cristina si Maxim, care au postat pe internet poza în care a fost surprins momentul cererii de logodnă.

Pentru a spori gradul de emotii ale concurentilor, organizatorii le-au pregatit acestora sic ate un certificate de casatorie…..

Tinerilor din afara concursului de bază li s-a oferit șansa de a-și etala calitățile de dansatori în pereche, și de a participa la concursurile distractive organizate în partea festivă a petrecerii.