Revista la PLIC - Apel pentru contribuții


Am coborit in ‚subsol’ unde ne veti gasi din 2011, insa in continuare suntem in asteptarea contributiilor voastre! Pentru urmatorul numar amdecis sa vorbim despre proza contemporana. Cum este influentata de viatasocio-politica? Ce schimbari aduce ea? Care e cartea de proza contemporanape care ati citit-o si ati simtit ca e o bucata din realitatea in care vaaflati? Putem vorbi de o noua proza contemporana basarabeana? Intr-un sensmai larg va rugam sa ne spuneti in ce masura realitatea socio-politicainfluenteaza viata culturala? In ce raport se afla aceste doua fenomene?Pe linga un eventual raspuns la aceste intrebari, asteptam si creatiileliterare si artistice.

In lipsa unei finantari revista va aparea intr-un numar de 50 deexemplare, insa PLIC-ul va servi in continuare drept o platforma depromovare a creatiei dumneavoastra, on-line si off-line.Tocmai de aceea va rugam sa ne trimiteti propunerile pina la data de 15februarie 2011. Textele nu trebuie sa depaseasca 5.000 de caractere iarpropunerile artistice (imagini, fotografii, film, sunet/muzica, etc.)trebuie sa contina un scurt concept impreuna cu o lista a materialelornecesare realizarii lor. Atit textele cit si propunerile trebuie sa fieoriginale.Noi le vom analiza pina la data de 25 februarie 2011, dupa care autoriipropunerilor selectate vor fi anuntati prin email. Propunerile pot fitransmise prin email la adresa: vladimir(a)oberliht.org.md

Revista la PLIC este cea mai noua publicatie culturala din RepublicaMoldova, o revista obiect cu un caracter interdisciplinar si experimentalpronunţat, care işi propune sa reflecte si sa reuneasca tendinteleartistice si literare ale tinerilor din Republica Moldova si Romania, darsi din alte regiuni.Revista la PLIC stimuleaza comunicarea intre diverse grupuri de creatoridar si intre exponenti ai altor domenii, insistind pe rolul si importantaartei, in calitate de ingredient activ, intr-o societate multiculturala cese confrunta cu provocarile unei lumi din ce in ce mai globalizate.

Revista la PLIC | Asociatia Oberliht
Gh. Asachi Str., 53/1, lit. “A”
Chişinau 2028, Republica Moldova
+ (373 22) 286317
email: vladimir(a)oberliht.org.md
http://plic.oberliht.com
http://oberliht.com
http://www.facebook.com/oberliht

Blog | Angela Grămadă