Fundaţia Edelweiss a făcut donaţii pentru copii cu dificultăţi



Fundaţia Edelweiss a donat electrocasnice Asociaţiei pentru Persoane cu Dizabilităţi de Intelect „Humanitas” din Moldova. Donaţia, inclusiv un frigider şi un televizor, a fost oferită de reprezentanţii Fundaţiei în cadrul unei vizite la instituţie împreună cu Valentina Buliga, ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, notează Info-Prim Neo, cu referire la un comunicat al departamentul relaţii publice al Fundaţiei.

Oaspeţii s-au interesat în special de procesul de instruire pentru pentru voluntarii Asociaţiei „Humanitas”. „Prin ceea ce facem, încercăm să cream condiţii cât mai bune de trai pentru copiii cu dizabilităţi. Aducem sincere mulţumiri atât Fundaţiei, cât şi ministerului Muncii pentru ajutorul care ne este acordat”, a menţionat Aurelia Racu, preşedintele organizaţiei.

Potrivit Valentinei Buliga, „asociaţia „Humanitas”, prin proiectele realizate, ajută familiile care cresc copii cu dizabilitaţi şi le oferă acestora şanse de existenţă demnă”.

Asociaţia pentru Persoane cu Dizabilităţi de Intelect „Humanitas”a fost fondată, prin hotărâre de guvern, la sfârşitul anului 1991 şi este constituită din specialişti şi părinţi care au în grijă persoane cu dizabilităţi. Aceasta activează în bază de voluntariat şi promovează drepturile şi ideea de şanse egale pentru persoanele aflate în dificultate prin consolidarea eforturilor tuturor factorilor responsabili şi interesaţi.

Info-Prim Neo