Fondul pentru Tineri Edineţ a fost inaugurat!



S-a întâmplat! Fondul pentru Tineri Edineţ a fost lansat!

alt

Edineţ, 9 septembrie. Casa de Cultură a oraşului a fost mai frumoasă ca oricînd! În hol – galerie de fotografii realizate de tinerii artişti foto din oraş,  insigne cu stema oraşului şi cu logo FPTE în vânzare. Şi nu doar atât! La intrarea în sala de concerte – o tombolă mare transparentă pentru acumularea de fonduri! Şi multe-multe feţe cunoscute!

La inaugurarea FPTE au fost invitaţi reprezentanţi ai instituţiilor donatoare, APL, ONG, mass-media, precum şi un grup numeros de agenţi economici locali.

La festivitate, alături de oficialităţile din raion, a participat Ministrul Tineretului şi Sportului din Republica Moldova Domnul Ion Cebanu.

alt

Pentru că suntem tineri şi ingenioşi, în loc de o prezentare banală am gândit un flashmob, continuat de filmuleţul despre Fondul pentru Tineri Edineţ, realizat de noi.

Seara a continuat cu evoluarea a doi tineri artişti amatori din Edineţ, laureaţi ai concursurilor naţionale şi internaţionale de interpreţi: Dumitru Socican şi Anişoara Postolachi, iar apogeul serii a fost evoluarea liderulului formaţiei „Gândul Mâţei” – Nicu Ţărnă, care a venit să ne susţină şi să fie alături de noi la momentul de start.

alt

A fost o adevarată sărbatoare atât pentru noi, membrii Fondului Pentru Tineri Edineţ, cît şi pentru semenii noştri care ne-au susţinut, ne-au încurajat şi au sărbătorit împreună cu noi Lansarea FPTE!

Despre FPTE citeşte mai mult pe http://fondulpentrutineri.wordpress.com